Blogid
8. aprill 2021, 16:39

Dilaila kolumn | Filmihommik bossi raha eest

Kodus töötajad, olge nüüd ausad: kui suure osa ajast te tegelikult töötate? Mina olen nüüd mõned nädalad taas kodukontori režiimil elanud. Olen teada saanud, et tegelikult olen võimeline oma terve nädala töö umbes kahe päevaga ära tegema.

Kontoris veedan suure osa ajast tibidega kohvitassi taga või Teamsi ja Slacki kaudu kõlakaid vahetades. Kevaditi on eriti põnev meie moekriitika rubriik. Kamoon, mida mina sinna teha saan, kui Kerli neli päeva viiest ülilühikeses nahkseelikus tööle tuleb ning siis Silveri laua peal istub ja põlved ristab, naeratades ise meelalt? Kontorietikett ja poliitiline korrektsus on meile väga olulised!

Viimasel ajal olen veetnud aega ka oma superfänni lähenemiskatseid tõrjudes. Nimelt armus meie firma uus megaboss minusse esimesest silmapilgust – tal on hea maitse, ega see tema süü pole. Tähelepanu mulle muidugi meeldib ja paranenud karjääriperspektiiv samuti, aga pean teda ka samal ajal küünarnukidistantsil hoidma.

Nüüd, kus mul aga neid ajaraiskajaid kõrval pole, töötan põhimõtteliselt mõned tunnid päevas. Mu juuksed pole kunagi nii heas vormis olnud, alustan hommikut joogaga, mõnulen rõdul päikese käes kohvi juues... Kuna tööarvuti on hea ja kiire, olen selle peal filme vaatama hakanud. Mõnel päeval ei lülita ma seda isegi sisse – küsinud siiani keegi pole.

Ahjaa, millal sa võid kindel olla, et kutt, kellega sa juba mõnda aega kohvikus oled käinud, on sinusse ülepeakaela armunud? Kui ta sulle oma viimase Mentose annab ja sellest isegi suurt numbrit ei tee. Vaat see on armastus!