Foto: Tootja
Ilu ja mood
13. aprill 2021, 14:24

ILUTOODETE TEST | Turguta talvest tüdinud nägu kollageeniga ja poputa huuli koogimaitselise koorijaga (1)

Kevadega seostuvad värskus ja uued algused ning aeg on ka talvised rammusad kehahooldustooted millegi kergema vastu välja vahetada. Portaali Naine veebitoimetaja proovis uudistooteid ja jagab oma ausat arvamust, sel korral näohoolduses.

LastRound padjakesed (12,90 €)

Valmistatud 70% ulatuses Skandinaavia puitkiududest ja 30% ulatuses puuvillast, mistõttu on padjakesed 100% biolagunevad. Ka karp on loodussõbralik, see on valmistatud taimsest plastikust ja hävib põletades.

Ühes karbis on seitse padjakest, millest igaüks peab vastu kuni 150 kasutuskorda – see tähendab, et ühes LastRoundi karbis on padjakesi üle 1000 kasutuskorra jaoks!

Foto: Tootja

Olen suur vatipatjade kasutaja ja pean piinlikkusega tunnistama, et ma polnud varem mõelnudki, kui kahjulikud need meie keskkonnale olla võivad.

Vatipadjad on esialgu üsna jäigad, nii et mul võttis mõni minut aega, et nuputada, kuidas ma selle pakendist kätte saaksin. Lõpuks taipasin – panin sõrme ühe vatipadja alla ja lükkasin selle kergelt üles. Kasutada on neid väga mõnus, pärast kasutamist pesin sooja vee ja seebiga ning panin ta karbis kõige alla. Järgmisel hommikul oli see veel kergelt niiske, aga pean tõdema, et see kuivab tõepoolest hästi. Ühel õhtul eemaldasin ka veekindlat ripsmetušši, mis ei tulnud siiski seebi ja veega pestes täielikult vatipadjalt ära.

Kartsin ka, et kui vatipadjad niiskena tagasi pakendisse panna, hakkavad need mõne aja pärast ebameeldivalt lõhnama, kuid see oli asjatu hirm.

See on toode, mida jään kindlasti edasi kasutama ka siis, kui praegused 1000 kasutuskorda otsa saavad – hea loodusele, praktiline ja mugav (ma ei pea enam mitmeks päevaks ära minnes arvutama, mitu vatipatja mul vaja kaasa on võtta)!

TONYMOLY I ́m Cactus Mask Sheet (3 €)

Viigikaktuse ekstrakt rahustab, puhastab ja niisutab nahka

Foto: Tootja

Tonymoly kangasmaskid on mu suured lemmikud! Kui mõned maski kangas on ääretult õhuke ja lausa tilgub ekstraktist, siis kaktusemaski kangas on pigem paksem ja terve vannituba pole pärast pakendi avamist vedelikku täis.

Maski võis peal hoida üllatavalt kaua – 20 kuni 30 minutit – ja kui ma tavaliselt võtan ikka maksimumi, siis sel korral kibelesin juba pärast 15 minutit maski eemaldama, sest see hakkas juba kuivaks muutuma. Mingit drastilist erinevust ma loomulikult ei märganud, kuid nahk oli väga pehme, niisutatud ja nägi värske välja.

TONYMOLY 2X® Collagen Booster (49,90 €)

Kollageeni sisaldav turgutaja aitab tõsta naha täidlust ja loob niiskust lukustava kaitsekihi. Sisaldab tõhusat kapseldatud kollageeni.

Foto: Tootja

TONYMOLY 2X® Collagen Capture Cream (49,90 €)

Kollageeni sisaldav niisutaja, mis aitab anda nahale täidlase ilme. Hüaluroonhape, peptiidide kompleks, C-vitamiin ja skualeen annavad nahale anda särava ilme, lisades niisutust ja energiat.

Foto: Tootja

Mul on nende toodete iseloomustamiseks vaja ainult ühte sõna – imeline! Ma olen juba pool aastat igakuiselt oma näonahale akne tõttu tugevaid happehooldusi teinud. Need on mu nahka aga päris kõvasti kuivatanud. Tonymoly kollageeni-booster’it ja kreemi kasutades ei läinud nädalatki, kui ma juba märkasin, et mu näonahk on palju niisutatum ning näeb tervem ja värskem välja.

Hind on neil toodetel küll üsna krõbe, kuid arvestades, et mul kulub ainult neli tilka, et nägu ja kaela niisutada, on see pikaajaline investeering.

Lush Funfetti Cake huulekoorija (10,50 €)

Võta väike kogus seda magusat koogimaiuspala sõrmeotsale ja hõõru sellega õrnalt huuli, limpsides ülejäägid ära.

Foto: Tootja

See lõhnab nagu Lushi igatalvine Snow Fairy kollektsioon, mis on paljude lemmik. Lushi huulekoorijate puhul meeldib mulle väga, et need on väga suurte teradega ja kasutades ma tunnen, et see toode töötab. Küll aga ei suuda ma – olgugi, et olen suur maiasmokk – suhkrukoorija jääke kunagi ära limpsida, sest see on liiga magus isegi minu jaoks. Küll aga jätan selle asemel koorija ööseks huultele, et õlid mu musisuud veelgi pehmemaks muuta saaksid!

Lights, Camera huuleläige (24,59 €)

Kerge, geelja tekstuuriga sädelev huuleläige, mis annab huultele täiusliku niisutuse. Kookose-, oliivi ja päevalille seemneõlide, sheavõi ja E-vitamiiniga täiustatud huuleläige maitseb magusa kookose järele, paneb huuled särama ning manab silme ette mõtted suvisest rannaliivast ja palmipuudest.

Foto: Tootja

Kasutasin viimati huuleläiget lapsena, nii et oli põnev katsetus. See hoiab huuled mõnusad pehmed ja niisutatud, ent nad ei kleepu kokku. Midagi silmanähtavat siiski ei muutunud, nii et niivõrd krõbeda hinna eest ma seda toodet ostma ei kipu.

Lights, Camera näopulk (25,64 €)

Imelist “joogajärgset” kuma andev ja kreemja tekstuuriga multifunktsionaalne näopulk. Hüaluroonhapet, kookosõli ja E-vitamiini sisaldav näopulk niisutab nahka ning toob esile sinu parimad näojooned.

Foto: Tootja

Tegu on üsna tagasihoidliku läikega, kuid see on minu jaoks suureks plussiks! Kuna tegu on näopulgaga, on seda mõnus peale kanda – pole vaja sõrmi ega pintsleid, et toodet kasutada (kuigi toote peal on kirjas, et seda peaks sõrmedega peale kandma). Lihtsalt pista kotti ja kanna seda soovitud hetkel põsesarnadele, kulmuluudele, meelekohtadele, rangluudele või dekolteele!