Foto: Tootja
Ilu ja mood
20. aprill 2021, 14:10

ILUTOODETE TEST | Millega oma keha pärast rusuvat talve hellitada?

Kevadega seostuvad värskus ja uued algused ning aeg on ka talvised rammusad kehahooldustooted millegi kergema vastu välja vahetada. Portaali Naine veebitoimetaja proovis uudistooteid ja jagab oma ausat arvamust.

Huxley Body Wash (35,90 €)

Foto: Tootja

Luksuslik lõhnastatud dušigeel, mis puhastab ja niisutab nahka ning on sobilik kõikidele nahatüüpidele. Tuttav Huxley lõhn on inspireeritud eksootilisest aiast, milles on roheliste lehtede, jasmiini, roosi ja valge muskuse noote.

Esimese asjana suutsin duši all loomulikult pumba ära lõhkuda, nii et toote kasutamine muutus ühtäkki palju keerulisemaks ja aeganõudvamaks kui ma oleksin oodata osanud. Küll aga ongi pumbaga otsik selle toote ainsaks miinuseks.

Dušigeel lõhnab imeliselt ja see näeb mu vanniäärel väga hea välja! Minu lemmiklõhnad on äärmuslikud ja mulle meeldivad kas hästi magusad ja puuviljased või siis maskuliinsemad lõhnad. Selle toote puhul on minu jaoks edukalt ühendatud mõlemad!

Pärast pesemist on ka keha mõnusalt pehme ja niisutatud (olgu siinkohal öeldud, et mul on üsna kuiv nahk, mis hakkab alati „kiskuma“, kui ma pärast duši all käimist end kreemitada ei viitsi) ning meeldiva üllatusena lõhnas ka mu vannituba pärast veel mitu-mitu tundi väga luksuslikult!

Lush Follow The White Rabbit vannipomm (5,90 €)

Täida vann veega ja lase jänes vette. Jälgi, kuidas ta jätab endast maha vikerkaareraja ja värskendava tsitruselõhna.

Foto: Tootja

Olen proovinud väga paljusid Lushi vannipomme ja kõik need on mind meeldivalt üllatanud. Ka vannijänku kogemus oli meeliülendav! Olen tohutu pastelsete toonide ja vikerkaare fänn, nii et sain vannipommi lahtumisest silmailu ja pärast üleni puuviljasena lõhnates hea une!

Lush Muddy Carrots seep (6,90 €)

Naudi kreemjat porgandi ja Fuller’s Earth savi segu! Aja vahule ning seejärel loputa. Sandlipuu silendab nahka ja apelsin kingib kauapüsiva lõhna.

Foto: Tootja

Ma ei olnud tavalist tükiseepi kasutanud juba aastaid, kuid aasta lõpus Lushi poodi külastades oli seal allahinnatud kummitusekujuline seep, mida ma lihtsalt ei saanud ostmata jätta. Üks viimase aja parimaid otsuseid!

Seebil on ju meie elus praegusel ajal väga suur roll ja kui see lõhnab nii, nagu oleksin just ühe mõnusa aroomivanni võtnud ning lisaks pehmendab käsi, olen ma müüdud! Seebist jätkub tõenäoliselt paariks-kolmeks kuuks, nii et sellise hinna eest on see igati väärt toode!

Tangle Teezeri kamm Fine&Fragile (16,90 €)

Sobilik nii märgade kui ka kuivade juuste kammimiseks, ilma juust lõhkumata. Kahetasandiline pehmete harjastega kamm on juuste vastu õrn ning harjased libisevad ostest juurteni ilma sikutamiseta. The Original kammist erineb Fine&Fragile selle poolest, et kammi harjased on 30% pehmemad.

Foto: Tootja

Olen juba aastaid kasutanud Tangle Teezeri kammi, mille mulle kunagi jõuluvana tõi. Kuid nüüd sain oma hapratele ja õhukestele juustele lõpuks sellise kammi, millega mu kiharad päriselt toime tulevad!

Kui mu eelmine Tangle Teezer kippus mu juustega pärast pesu ikkagi kohati kaklema, siis Fine&Fragile kamm on mu juuste vastu sama hell nagu ema oma lapse vastu. Ainus, mis mind häirib, on see, et ma pean kammi peopesas hoidma, kuid arvestades, kui head tööd see teeb, olen valmis selle ära kannatama.