Blogid
31. märts 2021, 18:48

Dilaila kolumn | Kontoritöö või OnlyFans? (2)

Sõbrants kutsus mu sel nädalal enda juurde, et ma teda pildistaks. Meelad pildid Tinderi ja muude kohtade jaoks on mu spetsialiteet ning seega ilmusin telefoni, kolmjala ja valgustitega kohale. Otsustasin talle isegi oma Gucci saapaid laenata.

Sõbrants tervitas mind uksel aluspesus. Arvasin, et ta vahetas parasjagu riideid, aga ei. Tuli välja, et ta tahtis mul end aluspesus pildistada lasta. Ja siis rinnahoidjata. Ja siis täiesti ilma.

Kui ta parajasti rõdul uljalt järjest poose võttis, ise aina tagumikku kaamera poole sättides, uurisin, mida ta nende piltidega õigupoolest teha plaanib. Kas ta on uue ihade objekti leidnud ning kavatseb ajal, kus kedagi näost näkku külastada ei tohiks, süsteemselt ja planeeritult hulluks ajada?

Sõbrants teatas aga, et pildid on hoopis ta OnlyFansi konto jaoks. „Tead, seal võib iga kuu tuhandeid teenida! Kujuta ette, kui palju Gucci saapaid selle eest osta võib!“ üritas ta ka mind endaga ühinema meelitada.

Nonii, nüüd olen ma siis enda teadmata alustanud pornofotograafi karjääri?

Ahjaa, kas mul on õigus mees maha jätta, sest ta on mu näokreemi näpanud? Täpsustame siinkohal, et tegu on 200 eurot maksva Crème de la Meriga ning kutt on seda kuude kaupa heldelt üle terve keha määrinud.