Foto: Pexels
Ilu ja mood
6. aprill 2021, 09:00

JULGELT EKSPERIMENTEERIMA! Lisa oma garderoobi ja välimusse särtsu erksate värvidega

Naistelehe värsked moeuudised julgustavad värvidega eksperimenteerima!

UUS

Oled halli kandmisest tüdinenud?

Kanna siis värve, mis muud! Kodumaise moemaailma särava tähe Kristel Kuslapuu looming ei jäta küll kedagi külmaks.

Foto: Tootja

Kes tema loominguga kursis, on kindlasti imetlenud unikaalseid kootud kampsuneid või hetkeolukorras nii asendamatuid mugavusrõivaid. Suured vormid, kirev värvikasutus ja julged mustrid iseloomustavad ka meie pilku püüdnud lahedaid pusakleite, milleta selle aasta kevadet ettegi ei kujuta.

Foto: Tootja

Kleitide hinnad algavad 110 eurost ja valikut näeb veebipoes Kristelkuslapuu.com.

OHHOO

Ole julge ja värvikas pastelsete juustega

Kevadise juuksemoega on nüüd eriti lihtne sammu pidada! Tuleb vaid senine lemmiktoon väheke pastelsemaks muuta.

Foto: Tootja

Segades Tints of Nature’i pastelliseerijat ükskõik millise sama kaubamärgi Bold Coloursi poolpüsivärviga, saab igaüks luua endale ainulaadse tooni. Sega pastelliseerija ja valitud värv segamisnõus kokku vahekorras 1:1 ning toimi edasi vastavalt pakendil antud juhistele. Pastelliseerija sisaldab looduslikke ja sertifitseeritud mahetoodetud koostisosi ning on juuste vastu õrn. Vaata veebipoodi Tradehouse.ee, sealt leiad toote hinnaga 14.90.

NIPP

Moegurud soovitavad!

Käid praegu harva kodust väljas ega raatsi seetõttu trendirõivastele raha kulutada? Siin on sulle kolm nippi, kuidas ka mitu aastat vanades rõivastes alati stiilne ja moekas välja näha.

Foto: Pexels

1. Riietu monokroomselt

Sama tooni rõivaste kandmine on alati moes. Sa ei pea riietuma üleni musta või valgesse, vaid võid omavahel kombineerida ka näiteks tumesiniseid ja musti toone.

2. Kombineeri kangaid

Kunstseemisnahk, kunstnahk ja tviid on vaid mõned kangad, mille lisamine muudab kõik rõivakombinatsioonid moekaks ja luksuslikuks.

3. Õiged aksessuaarid

Siidsall, klassikaline käekott ja üksikud moekad detailid. Jäta need märksõnad meelde! Vali aksessuaare targalt ja kanna neid tihti.