Foto: Envato Elements
Sisuturundus
27. aprill 2021, 12:15

3 viisi, kuidas nahk kevadel taas särama lüüa

Pärast pikka talve puhkeb kõik õitsele – samamoodi meie. Kätte on saabunud aeg, kui tahame ennast ja oma keha poputada ning pakkuda talle parimat. Kuidas ja milliste toodetega keha kevadisel ajal turgutada?

Koori keha. Kevadel vajab nahk rohkem koorimist, et vabaneda surnud naharakkudest. Vali selleks mõni õrnatoimeline koorija. Kui oled talvel nahka vaid niisutanud, aga mitte toitnud, siis on kevadeks käed ja jalad kuivad ning võivad ketendada. Nii tuleks just nüüd kasutada erinevaid nahka niisutavaid ja toitvaid kreeme.

Masseeri kehakoorijat niiskel nahal ringjate liigutustega üle kogu keha ning seejärel loputada hoolikalt. Eriti agaralt võiks kehakoorijat kasutada nendes piirkondades, kus nahk on kuivem.

Soovitame:

Palmer’s kakaovõi kehakoorija, vaata SIIT

Palmer’s kookose kehakoorija, vaata SIIT

Turguta oma jumet. Mida soojemaks hakkavad ilmad minema, seda rohkem kleite, seelikuid ja lühikesi pükse hakkame kandma. Ja loomulikult tahaks iga naine olla suviselt jumekas. Solaariumis käia pole tervislik, nii et nutikas idee on pöörata oma pilk isepruunistavate kreemide poole.

Palmer’si isepruunistajad sisaldavad erinevaid vitamiine ning hoiavad keha niisutatuna 24 tundi järjest! Need aitavad säilitada olemasolevat päevitust või igapäevaselt kasutades muuta naha jumekamaks. Seda tuleb kanda ühtlaselt eelnevalt puhastatud kuivale nahale. Parima tulemuse saamiseks tasub kasutada kehakoorijat (vaata eelmist punkti).

Palmer’si isepruunistajate plussiks on ka see, et neil pole tugevat isepruunistujatele omast lõhna. Välja toodud tooted on mõeldud järk-järgult pruunistumiseks ega anna ühekorraga liiga pruuni jumet – nii ei pea muretsema rantide pärast.

Soovitame:

Kakaovõi isepruunistuv kreem, vaata SIIT!  

Kookose isepruunistuv kreem, vaata SIIT

Hellita oma jalgu. Kuna suvisel ajal eelistame lahtiseid jalanõusid, hoolitseme jalgade eest ka märksa rohkem. Peagi on saabumas sandaalide kandmise periood, nii et on aeg jalgu hoolsamalt kreemitada. Jalatoodete puhul on hea enne niisutamist kasutada koorijat, et surnud naharakud ning kuivem ja tugevam nahk kandadelt eemaldada. Niiviisi tagad selle, et niisutaja saaks ilusti nahka imenduda.

Looduslikud jalakoorijad aitavad siluda kuiva ja parkunud nahka. Koorija tuleks ringjate liigutustega jalgadele kanda, seejärel loputada sooja veega ning viimaks kasutada kreemi. Parima niisutava tulemuse saamiseks kreemita jalgu enne magamaminekut ning tõmba ööseks jalga puuvillased sokid.

Soovitame:

Kakaovõi kooriv jalakreem (Anne&Stiil ilulemmik 2019), vaata SIIT!  

Kakaovõi jalakreem (Cosmopolitan Parim ilutoode 2013), vaata SIIT!  

Kookose kooriv jalakreem, vaata SIIT

Kookose jalakreem (Anne&Stiil ilulemmik 2021), vaata SIIT

Palmer’si keha- ja jalakoorijad sisaldavad ainult naturaalseid koorivaid osakesi ning neis kasutatakse eetiliselt ja jätkusuutlikult toodetud naturaalset kakaovõid ja kookosõli. Tooted lõhnavad väga mõnusalt, kas magusa kakao või värskendava kookose lõhnaga.