Foto: Vida Press
Ilu ja mood
22. märts 2021, 17:33

Näppa kallima riietamiseks ideid moelavadelt! Kevadine meestemood toob pilti tuttavad mustrid uues ja säravas kuues

Kevadine mood toob garderoobi värskendust mahedate toonide, mugavate komplek­tide ja tuttavate mustritega, mida esitletakse uues säravas kuues.

Hooajatu värvikaart

Selle moehooaja värvidest tasub esile tuua toonid, mida on lihtne kanda ning mis on tänu hooajatu­sele ka pikka aega kantavad. Erinevad pruunid, karamellitoo­nid, heledad beežid ja võiküpsise mahedad kollakad on suurepärane investeering sinu garderoobi! Mitte ainult rõivastel, vaid ka aksessuaa­rides ja jalatsites on just selline värvikaart igati paslik oma isiklik­ku moekollektsiooni hankida.

Ühte masti

Kokkusobitatud komplektid on värskeim suund, kuidas mõjuda moodsalt vähese vaevaga. Vali samast kangast püksid ja jakk või pluus ning oledki sekundiga riides. Uued suunad eelistavad pigem laiu avaraid lõikeid, mis on mugavad ega mõju nii formaalselt. Tõeliselt lahe alternatiiv klassikali­sele ülikonnale, mida kanna kasvõi kodukontoris.

Moodne safari

Safaristiilis jakid ilmuvad moepilti igal kevadel, kuid sel korral leidub neid nii vabamas vormis kui ka šikimas versioonis. Mili­taarsete mõjutustega jakid on rohkete taskutega ja klassikaliselt tummistes rohekates toonides. Värskemad versioonid on aga luksuslikult pehmed, nahast või üllatavalt erksates toonides.

Värsked lilled

Lilled kevadeks? Pole teab mis kõige šokeerivam uudis. Siiski leidub värskeid suundi nii romantikutele kui ka seiklejatele, digitaalsete printide austajatele kui ka abstraktsete mustrite fännidele. Looduslikud motiivid lisavad vabamat ja boheemlaslikku iseloomu nii formaalsetes kui ka vabaajarõivastes. Ekstra lahedalt mõjuvad samast kangast komplektid.

Leiud mereteelt

Merelist hõngu toovad kevadeks triibu­mustrid. Leidub ekstra suuri ja iseloo-mukaid triipe, aga ka õrnu ja vaevu aima­tavaid. Värskena mõjuvad just keskmised, mis on sätitud koos kantavatele ja avara lõikega komplektidele. Selliselt ei moo­dusta need ranget ülikonda, vaid jäävad kõõluma täpselt vabaajakomplekti ja sätitud versiooni vahepeale.

__________

Artikkel on ilmunud Kaubamaja ajakirja Hooaeg värskes kevadises numbris.