On klassikalisi toite, mis ei peagi soojad olema, näiteks enamus magustoite. Sooja toitu saad siis õhtul või varahommikul pakkuda- vahetad lihtsalt toidukordade järjekorda. Ning pole korralik võileib, kus näiteks ka salatimaterjal juures, sugugi nii halb. Koolid jagavad ju koolitoidu raha arvelt ka toidupakke, sealtki annab vaheldust tekitada juurde.
Loomulikult termosesse soe toit lapsele, kuhu siis veel? Täiesti korralikke toidutermoseid on müügil, mõned isegi kaheosalised, ei pea kõike segi kallama. Ka sellistes kottides, millega valmistoitu soojana või jäätist külmana hoitakse, seisab lapse toit mõne tunni soe.
need uunid on odavad, aga no olgu. Vene ajal neid polnudki. Tegin toidu valmis ja panin termosesse. Kõik.
Igasugu salateid on võimalik teha - makaroni-, kartuli-, nuudli jne. jne., võileivad...
Ei näe probleemi peale ema saamatuse.
minu teada pole meditsiinilises mõttes mingit vahet, kas toit on n-ö soe või mitte, kõhus läheb kõik nagunii kehatemperatuurile. kui on täisteraleiva peal või v toorjuust, sink ja värske kurk v paprika, siis pole see millegi poolest halvem kui kartulipuder hakklihakastmega?
KOMMENTAARID (11)