Õllekõht paistab särgi alt välja.Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
22. märts 2021, 11:23

Lugejakiri | Miks mehed särgi alt õllekõhtu paljastavad? (6)

Kui kunagi pälvisid tähelepanu sandaale ja sokke kandvad mehed, siis nüüd jäävad silma õllekõhu ja lühikeseks jääva särgiga mehed.

„Käisin poes toitu ostmas, kui mu pilku püüdis üks perekond. No õigemini see pereisa, kel jope eest lahti, oli ilmselgelt liiga lühikese või väikseks jäänud T-särgi selga ajanud. Õllekõhuke tervitas kõiki möödujaid. Ja sellest ei olnud võimalik mööda vaadata, sest pükste särgi vahele jäi vähemalt 10–15 sentimeetrit,” kirjutab Evelin.

Naise sõnul meenusid talle kohe kunagised suved, kui soojade ilmade saabudes tekkisid tänavatele mehed sandaalide ja sokkidega. „Meil kontoris olid samuti kindlad mehed, kes kandsid lühikesi pükse, sandaale ja sokke. Mood võib olla veider, aga see komplekt mõjus kohe eriti kummaliselt. Ja mulle tundub, et see kõhtu paljastav särk on nüüd uus taoline veidrus,” leiab Evelin.

„Meil oli videokoosolek, kus üks osakonnajuhataja oli koduses keskkonnas samuti t-särgiga. Kui ta püsti tõusis ja endale kohvi kallas, siis paljastus tema muutunud stiilis samasugune kõhukest paljastav särk. See on korraga naljakas ja veider, aga ka arusaamatu – miks mehed oma õllekõhtu paljastavad,” ei mõista Evelin neid mehi, kuid soovitab naistel oma meeste garderoobile värske pilk heita.