Foto: Pexels
Suhted
30. märts 2021, 15:00

KURB, AGA TÕSI | Viis märki, et peaksid suhte lõpetama

Hea suhte aluseks on armastus, kuid vahel sellest lihtsalt ei piisa. Poosh on kirja pannud viis märki, mille puhul peaksid mõtlema, kas sinu praegusel suhtel on ikka tulevikku.

1. Tema teod ei lähe jutuga kokku

Pärast mitmeid tõsiseid jutuajamisi pole mitte miski muutunud. Ta küll ütleb, et mõistab su muret, aga tühistab jätkuvalt teie plaane või seab alati prioriteediks oma töö või sõbrad.

2. Te ei ole oma eesmärkidega samal lainel

Ta küll ütleb, et tahab ühel päeval lapsi, kokku kolida, abielluda jne, aga tema ühel päeval pole sama, mis sinu. Muidugi on sul võimalus nende asjadega oodata seni, kuni su kallim on valmis, aga kui see põhjustab sinus kannatamatust ja tülgastust, lõpetate te mõlemad õnnetuna.

3. Te olete erinevad inimesed

Teil pole samad poliitilised või religioossed vaated ja tülitsete sel teemal pidevalt. Võib-olla armastab üks teist varaste hommikutundideni pidutseda, aga teine eelistab juba kell üheksa magama heita. Üks teist võib kas või kohe teise maailmaotsa põrutada, aga teisele meeldib pikemalt plaane teha. Vastandid küll tõmbuvad, aga tegelikkuses on oluline, et mõlemad partnerid teeksid kompromisse. Kui kumbki teist pole nõus järeleandmisi tegema, oleks ehk aeg edasi liikuda.

4. Usaldus on kadunud

Üks teist valetas või pettis ning ükskõik kui väga teine pool üritaks partnerit uuesti usaldama hakata, ei suuda nad seda teha. Usalduse taastamine on täiesti võimalik, aga kui sa mõtled pidevalt, millega ta päriselt tegeleb, kui ta kodus pole, pead sa otsustama, kas see on ikka hea viis, kuidas elada.

5. Sa oled kallimaga koos, sest kardad üksi olla

Sa tead, et oled õnnetu ja väärid palju paremat. Aga sa oled mugavas olukorras, sest vähemalt sul on keegi. Võib-olla kardad sa, et ei leia kunagi kedagi, kes kohtleks sind nii hästi, kui sa sügaval sisimas tahad. Kõik need on väga halvad põhjused, miks suhtes olla.

Minnalaskmine pole kunagi kerge. Kuid sa pead otsustama, kas kaotusvalu on väärt seda, et sa leiad enda kõrvale kellegi palju parema.