Lilled.Foto: Mati Hiis
Lugejakiri
17. märts 2021, 13:09

Lugejakiri | Kas sinu mees kingib lilli ainult tähtpäevadel? (5)

Mees toob lilli küll igaks tähtpäevaks, aga niisama lilledega ei üllata?!

„Minu elukaaslane peab meeles igat mu sünnipäeva, naistepäeva ja sõbrapäeva – igat tähtpäeva peab meeles. Ei saa justkui etteheiteid teha, aga samas vasardab peas, et palju on mehi, kes naisele ka ilma mingi tähtpäevata lilli viivad,” kirjutab Nele.

„Mul endal on üks hea sõbranna, kelle mees üllatab vahel ootamatult õie või suure kimbuga. Ei mingit konkreetset põhjust, vaid lihtsalt tahab naist rõõmustada ja lilli kinkida. See tundub palju olulisem, kui mees tahab ja teeb seda ilma mingi kindla põhjuseta. Olen täitsa kade,” tunnistab Nele.

Nele sõnul ei taha ta meest midagi tegema sundida, vaid pigem tahaks kuulda teistelt naistelt, kelle mehed niimoodi üllatavad – mida nad teistmoodi teevad?

„Mõtlen, et äkki on need naised kuidagi mehe vastu lahkemad või oskavad neis seda tunnet tekitada, et tegu ei ole kohustuse, vaid millegi erilise ja ilusaga,” jagab Nele oma mõtteid.

Sõbrannalt on ta kuulnud, et tema ootab meest kodus alati kaetud lauaga.

„Aga sõbranna ei käi ka täiskohaga tööl. Mina töötan erinevates vahetustes ja ei saaks kuidagi mehe tulekuks alati kodus olla. Rääkimata kaetud lauast. Äkki on veel midagi palju lihtsamat, millega meest natuke sellel teekonnal aidata. Ma ise olen näiteks enda mehele küll mõnikord lilli või tema lemmikut maiust koju ostnud,” arutleb Nele.

Kas oskad Nelele midagi soovitada?