Lugejakiri

Lugejakiri | Naine hoiatab sookaaslasi: mehed ei suuda olla igavesti truud! (10)

LISA KOMMENTAAR

19. märts 2021, 23:56
võin sama väita naiste kohta...
Kuidas võtta19. märts 2021, 22:49
Tjah, paraku, minu meelest võrdlemisi ebamoraalselt, selliseid asju siiski juhtub, on alati juhtunud, ka väga avalikult...Aga isiklikult soovitan vältida nii tugevat sõnavara mõlemal poolel, puhtalt kui kõrvalviibija (olen ise veel üsna noor); pole mõtet, ka artikli kirjutajatel, nii radikaalseid pealkirju luua, loosungeid teha vms. Selline asi tekitab ainult vaenu ja paranoiat. Mõlema sugupoole esindajate hulgas leidub igat sorti inimesi ja loomult osad lihtsalt kokku ei sobi. Küsimus kõigile: kui paljudel juhtudel arutatakse sellised asjad suhte algul enne muret avameelselt läbi?
Tiiule19. märts 2021, 15:24
Ausalt öeldes oleksite võinud mehele veel ühe võimaluse anda. Lahku jõuab alati minna. See on tõsi, et kogu elu on oma naisele truud vaid üksikud mehed, neid kõigile ei jätku.
Jaana16. märts 2022, 12:13
Kui mees nii lihtsalt, juba samal õhtul vanemate juurde kolis, siis leppimine oli hiljaks jäänud ja mees ootas aega, et naine maha jätta. Põdege kogu lugu läbi ja alles siis hakake uut otsima, ärge kiirustage!
Jaak19. märts 2021, 15:19
Looduses on kõik isased sigitajad, teevad oma asjad ära ja lähevad edasi oma teed. Nii lihtsalt on. Ka kogu maailma naised ei suuda seda loodusseadust ümber lükata. Loomulikult on mõned isased nõus terve elu olema koos paarilisega(peamiselt regulaarse seksi nimel), aga no need on ikka erandid ja siis peab naine olema tõeline hingesugulane. Paljud kolivad ju kokku seetõttu, et vanus on "juba sealmaal", sõbrants ju ka juba abielus, vanemate/vanavanemate survel, ühiskonna survel jne jne Need on kõik valed põhjused hakata kellegagi koos elama. Katkine suhe ja katkised lapsed selle tagajärg.
Van oss19. märts 2021, 14:24
Veel üks naine lisandub mahajäetud Karenite hulka.
imelik19. märts 2021, 12:15
Ja naised suudavad olla igavesti truud, see on kindel?
Kus nüüd avastas!19. märts 2021, 12:04
Kui ei ole pakkujaid, ei ole ka ostjaid! Kas to Tiiu arvab tõesti, et kui naine on mehele saanud, ongi mehele tähelepanu otsas? Sa, Tiiu, tea, et sina pead samamoodi pühenduma armastuse säilimisele! Ära looda, et sa teed isasest kodukassi! Isane on looduse poolt jahtija. Lase siis ennast jahtida. Kui hakkad aga ennast kehtestama, leiab jahimees hoobilt uue, keda jahtida. Naised! Mõelge ennem kui kõiki mehi süüdistate! Üheski kooselus ei ole vaid üks süüdlane!
kiisu19. märts 2021, 11:49
Aga naised vaadake ise ka peeglisse,miks te loote suhteid abielus meestega.Mees ei saaks ju petta kui naised ise poleks ka nii kergemeelsed...
Naine19. märts 2021, 21:40
Kas sa tõesti mõtled nii...... et naine abiellub teise naise mehega ja mehed petavad neid naisi, kes on kerge meeled? Siis oled ikka väga lihtsameelne! 😊Meeste l pole ringidel miseks ega p et tmiseks MINGIT PÕHJUST VAJA! TA läheb lihtsalt, "luuletab" naisele usutavad põhjusi ja lähebki! Läheb ära VÄGA ILUSATE JA SEKSIKATE NAISTE JUUREST. Läheb ka selliste naiste juurest, kes ei peta ega ole ringitõmbaja, pigem on korralik, hea kokk, hoiab kodu korras jne. Ta lihtsalt läheb....... ja polegi põhjust vaja. Tean, sest ka minu mees LIHTSALT läks. Ei süüdistanud mind milleski.