Foto: Pexels
Ilu ja mood
18. märts 2021, 16:00

PELETA PINGEID! Aroomiteraapia aitab stressirohkel ajal lõõgastuda

Naistelehel on seekord varuks meeldivalt lõhnavad ilu-uudised!

UUS

Nägu siledaks ja jumekaks


Pärast talve kipub nahatoon kartuliidu karva olema. Aga tahaks ju kevadel ikka särav ja jumekas välja näha! Testisime hiljuti Vita Liberta pruunistavat vananemisvastast näoseerumit, mis, usud või ei – toimis imeliselt! No olgu, kuigi lubati ka kiiret kortsude silumist, siis need on meil endiselt alles. Ehk on nädal selleks liiga lühike testaeg. Ent jumet parandas see toode küll ja veel! Panime igal hommikul kolm tilka seerumit päevakreemi sisse ja juba paari päevaga oli näol õrn ja loomulik «päevitus». Ei mingeid rante või võltsi porgandivärvust, mis pruunistustoodetega tavaliselt kaasas käib! Boonusena on nahk mõnusalt sile ja niisutatud.

Jume säilitamiseks tuleks seerumit kasutada regulaarselt. Kiidame ja julgeme soovitada.

Kõikidele nahatüüpidele sobiv Self Tanning Anti Age Serum on hinnaga 39.95 müügil näiteks Tradehouse’i veebipoes.

OHHOO
Maniküüri kõrgeim tase


Kas sa parfümeeritud maniküüri oled juba proovinud? Laki küüned värvilakiga, kata Pupa lõhnava alus- ja pealislakiga Vamp! ning juba mõne hetke pärast muutub maniküür tõeliselt hästi lõhnavaks kogemuseks. Parfüümiessentsi kõrge kontsentratsioon muudab lõhna lakis püsivaks ja kauakestvaks. Jah, jääb vaid tõdeda, et küll mõeldakse ikka põnevaid asju välja!

Ahvatleva alus- ja pealislaki leiad näiteks Kaubamajast, pudelikese hind on 8.90.

NIPP
Meelita stress minema

Foto: Pexels

Kui praegune pingeline periood tekitab stressi, proovi meeli rahustada koduse lõhnateraapiaga. Mõni lõhn avaldab sulle rohkem mõju, mõni vähem, ent need toimivad isegi siis, kui sa nende jõusse eriti ei usu. Katseta ja leia oma lemmik.

  • Lavendel on esmaklassiline rahustaja, sest aroomi- või massaažiõlina lõdvestab see meeli kohe. Lavendel mõjub hästi nii vannivees kui ka lõhnapallina riidekapis.
  • Piparmünt ergastab vereringet ja värskendab väsinud keha. Piparmündilõhn rahustab meeli ja annab meeldiva minnalaskmistunde.
  • Ilang-ilang mõjub õlina hästi meeltele ja hingehaavadele. Selle mõnus aroom paneb mõtlema positiivsele, samal ajal rahustab ja muudab meele pehmeks.
  • Meliss rahustab ja turgutab meeli. Selle hapukas lõhn viib peavalu, parandab und, leevendab stressi ja tasakaalustab, kui oled närviline.
  • Sandlipuu tõrjub kõrvale stressi, leevendab hirmu ja rahutust. Meeldiv lõhn paneb unustama depressiivsed mõtted.