Blogid
11. märts 2021, 20:28

Dilaila kolumn | Kui eksid teineteist leiavad

Olgem ausad, ekside sõbrunemine on paljude õudusunenägu. Okei, kui on kärgpere, siis võivad nad ju läbi saada, aga liiga lähedaseks saamist üritab enamik meist vältida, eks?

Ning lisaks on meeste õudusunenägu see, kui nende gf pärast nende suhet eneseotsingute käigus endas lesbi avastab. Eriti mark, kui teised sellest teada saavad.

Ent mis juhtub, kui sa ise tutvustad oma kutti su eksiga, sest neil tundub palju ühist olevat, aga selle asemel et aeg-ajalt meestejuttu ajada, leiavad nad hoopis teineteist ja otsustavad lõpuks kokku kolida? Just selline lugu juhtus mu sõbrantsi sõbrantsiga, kes nüüd sellest kõigest ülesaamiseks on lausa välismaal uut elu alustanud.

Nimelt oli tibil kindel tüüp – lohesurfarid. Kui tüdruku tollane kutt oma lohesurfioskusi parandada tahtis, viis tips ta kokku oma treenerist eksiga. Tal polnud sellega mingit probleemi. Nii hakkasidki kutid zoomima, koos trennis käima, koos lõunatama, šoppama ... kuni ühel ööl päev varem reisilt koju tulnud tibi leidis nad koos voodist! Nüüd elavadki ta eksid koos, sest piffil oli õigus – neil oli tõesti väga palju ühist. 

Sõbrants läbis aga identiteedikriisi, lasi hulga näoprotseduure teha, suurendas rindu, pani juuksepikendused, käis seksikoolitusel... Päris jube ju, kui mitte üks, vaid KAKS sinuga maganud meest pärast seda naised maha vannuvad ja orientatsiooni vahetavad. Nüüd aga olevat ta asjaga rahu teinud ning eksid on ta isegi oma pulma pruutneitsiks kutsunud. 

Ahjaa, kui kutt on muidu igati okei, aga talle meeldib pikki otse sõites üürates slovaki rahvamussi kuulata, kas see on deal breaker?