Foto: Pexels
Suhted
8. märts 2021, 14:00

UNUSTASID NAISTEPÄEVA? Viis ideed, kuidas saad kallimat veel täna üllatada!

Unustasid hommikul kallimat lillekimbuga rõõmustada või sul pole ühtegi ideed, kuidas oma naist tänasel päeval üllatada? Siin on viis lihtsat ideed, mis ei vaja põhjalikku ettevalmistust, aga pakuvad su armsamale siiski palju rõõmu.

1. Kingi talle raamat

Hüppa enne kallimaga kohtumist läbi lähimast raamatupoest ja kingi oma kallimale mõni teos. Tänapäeval on müügil niivõrd palju erinevaid raamatuid ja kindlasti leiad sa midagi, mis su armsamale huvi pakuks. Kui sa ei oska ise tõesti midagi valida, küsi nõu töötajatelt, kes oskavad sind kindlasti aidata!

2. Valmista õhtusöök

Kui tahad oma naisele tõelist heameelt teha, valmista teile maitsev õhtusöök! Kui sinu kulinaarsed oskused piirduvad muna praadimisega, siis paku välja, et valmistate midagi koos. Uuri juba praegu, mida ta süüa sooviks, osta poest vajalikud asjad, pange lemmikmuusika käima, võtke klaasike veini ja hakake kokkama!

3. Tellige süüa

Kuna söögikohad on praegu õhtuti avatud ainult kaasamüügiks, telli endale ja oma kallimale lemmikrestoranist midagi maitsvat! Või miks mitte võtta täna ette hoopis mõni selline söögikoht, mille menüüd te juba varem uudistanud olete, aga toitude maitsmiseni veel jõudnud pole?

4. Vaadake koos filmi

Naistele rõõmu tekitamine pole raketiteadus ja tihti tähendavad just kõige väiksemad žestid neile väga palju. Su kallimal oleks kindlasti hea meel, kui pakud välja, et võite koos vaadata filmi, mida ta on juba kaua sinuga koos vaadata tahtnud. Isegi kui tegu on mõne romantilise komöödiaga, mis on sinu jaoks tohutult igav, siis ole mees ja kannata need poolteist tundi ära – see on seda väärt.

5. Ütle talle, kui palju ta sulle tähendab

Eelmise punkti alguses mainitu kehtib ka siin. Kui sa pole igapäevaselt suur romantik, siis võiksid end täna hetkeks koguda ja mõelda, mis sulle su kallima juures meeldib ning seda ka talle öelda. Naistele meeldib alati häid sõnu kuulda!