Inimesed

Pangatöö asemel õpetajaks läinud Sveta: kui ma räägin, on õpilased minu ainuvõimu all. Teist sellist ametikohta pole (3)

LISA KOMMENTAAR

Gerli16. märts 2021, 09:45
See üks lause ja pealkiri rikub kogu artikli ära. Saan aru, et Svetlana tahab tegelikult head ja ilmselt on tal ka head suhted õpilastega, aga õpetaja roll ei ole hoida õpilasi ainuvõimu all või üldse mingisuguse võimu all. Vaja on empaatiat, inimlikkust, soojust, mõistmist, mitte võimu.
Nõuandja13. märts 2021, 18:53
Annan sulle nõu---ära tundi küll niimoodi mine, kui siin pildil oled. Õpilastel on õpetajate väljanägemise suhted terav silm ja keel. Vaata enne peeglisse ja küsi stilistilt nõu. Esiteks---võta kaalus alla ja siis vali sobiv riietus. Väga avarad riided teevad tüsedad naised veelgi lopsakamaks. Vali VÄGA HOOLEGA POES ENDALE KOOLISKÄIMISE RIIETUST. VAATA VÄGA HOOLEGA PEEGLIST. 😊
Direktor koolis13. märts 2021, 18:44
Kummaline, kuidas saab keskkooli lõputunnistusele 5,aga ise seda ei sõ nagi ei oska? JÄRELIKULT SIIS SPIKERDASID, KUI MUIDU EI OSANUD. Ja teiseks--kui nii Võimuahne oled nagu siin kirjas, siis varsti tunnevad õpilased selle ä ra ja tulevad kaebused nii vanemate lt kui ka kooli direktori poolt. Ja saad "kinga". Ja ongi lõpp su õpetajatööl. ÕPILASED EI SALLI VÕIMUKAID ÕPETAJAID!!!!!!!!!!!!!!!!!?