Blogid
25. veebruar 2021, 19:25

Dilaila kolumn | Ei otsi kirjasõpra

Kas te olete kunagi suhelnud mehega, kes suuga suure linna teeb, ent käega ei kärbsepesagi? Ning me ei räägi praegusel juhul nõude pesemisest või auto pidurite remontimisest, vaid nii-öelda kirjasõpradest.

Sõbrants otsib parasjagu tutvumisäppides armastust ning on juba paar kuud ühe noormehega tšättinud. Kutt teab juba põhimõtteliselt ta menstruaaltsüklit ja näopooride mustrit, kuid kokku pole nad saanud. Mitu korda on sõbrants kuupäeva ja kellaajagi välja käinud, kuid tüübil tuleb alati midagi ette. Näiteks väitis ta kaua, et auto on remondis, samas aga leidis kuidagi võimaluse ligipääsmatusse maakolkasse vanaema juurde minna.

Otsustasime siis sõbrantsiga välja uurida, milles asi. Kas ta on näiteks profiilipilte võltsinud ning osutub ta 57aastaseks vanemate juures 15 hamstriga elavaks karva kasvanud vandenõuteooria-entusiastiks? Või teeb oma naisele ja lastele pühapäeviti pannkooke, esmaspäeva hommikul aga kiidab mu sõbrantsi pesupilte?

Äpi distantsifunktsioon aitas tuvastada, et tegu oli, uskuge või mitte, meie kolmanda sõbrantsiga, kes oli sõnumite saatmisest nii hoogu sattunud, et ei teadnud, kuidas sellega lõpetada. Nojah, ainult teine naine vastaks ju sõnumitele otsekohe ja pikemalt kui 20 tähemärki!

Ahjaa, mis te arvate, kas peaksin oma kulmud välja kasvatama?