Eesti uudised

Teenetemärgist ei saa loobuda, see tuleb ära võtta

SOOVITUS MARJU KUUDILE: hakka väärituks kurjategijaks! (4)

LISA KOMMENTAAR

Anni26. veebruar 2021, 08:07
Arvan ka, et kui kellelegi antakse riiklik autasu, siis peaks selle annetamine olema üldsusele arusaadavalt põhjendatud. On see siis elutöö (ka seda on ometi võimalik sõnastada) või mingi konkreetne teene riigi ees. Mina ei pea ju teadma, et president oma mõnel ringreisil kohtus tubli mehe või naisega, kelle toimetamised pidas auraha vääriliseks, aga tahaks küll täpsemalt teada!
memm26. veebruar 2021, 07:44
Proua Kuut pole aru vist saanud veel, et suur osa karjäärist tegi ta välismaal.Ei kuulnud ma isiklikult küll midagi,mida ta sealpool piiri tegi ja kas sellest ka meie riigile oli kasu.Mäletan temast tõesti ainult mõnda lugu,kuigi minu vanus läheneb juba 70le.Õra solvu vaid ole õnnelik,et sindon ikkagi märgatud.
25. veebruar 2021, 21:49
Süsteem on kahtlemata omapärane. Hilisemalt süüdi mõistetud ordenisaajatest kurjategijate rida on pikem, kui kantselei avaldada sooviks. Ning mis kõige hullem- me veel ei tea, kes Kaljulaidi poolt värskelt autasustatud isikutest võidakse lähitulevikus süüdi mõista. Ps. antud kommentaaril pole vähimatki pistmist lugupeetud laulja ja Dj Marju Kuudi autasust keeldumisega.
Enam ei pruugi see üks variant ka aidata25. veebruar 2021, 20:07
Korruptsiooni eest karistatud ja uue kahtlustuse saanud ja riigipöörde korraldanud erakonna juht sai medali, nii et Eestis kuriteod ei päästa medalist.