Foto: Pexels
Ilu ja mood
2. märts 2021, 15:00

Lihtsuses peitub võlu! Korea modellid avaldavad oma imelise näonaha saladused

Korea naiste veatu näonahk pole enam kellelegi uudis, kuid tuleb välja, et kõik naised ei teegi imelise jume saavutamiseks läbi 12 sammu, piisab vaid mõnest heast nipist. Viis Korea modelli avaldasidki väljaandele Vogue, mis on nende kauni pale saladuseks.

Sega näopesugeel näokreemiga

Kui pesed nägu, sega omavahel võrdselt näopesugeeli ja näokreemi. See niisutab imehästi ja puhastab poore. Õli baasil puhastajad ei pruugi kõikidele sobida, nii et see on hea alternatiiv.

Kasuta ainult vett

Kui sa ei kanna meiki, kasuta näo pesemiseks ainult vett. Seejärel kasuta oma sõrmi, mitte peopesasid, et nägu kreemitada – nii imendub see paremini.

Kangamaskid päästavad päeva

Kui sul on ees tähtis sündmus, kasuta eelmisel õhtul kangamaski – su nahk vajab aega, et terveneda, ja niisutav mask aitab su näol taas värske ja kaunis välja näha. Korea naiste seas on näiteks väga populaarne enne töövestlust või pulma üks kosutav kangamaski sessioon teha.

Kaunid huuled

Puuduta oma huuli ainult siis, kui sa neid värvid – nii hoiad nad pehmete ja tervetena.

Kookosõli – imeline niisutaja

Kui sul on kuiv nahk, kasuta vahetult pärast pesemist kookosõli, masseeri see näole ja kasuta seejärel kõiki ülejäänud kreeme ja näohooldusvahendeid.