Lugejakiri

Lugejakiri | Mees mind tahab, aga mu last omaks ei võta (4)

LISA KOMMENTAAR

kroonik25. veebruar 2021, 18:00
mida kiiremini selle välja uurid, seda parem kõigile. on ka neid mehi, kes soovivad lapsi ja võtavad lapse eelmisest kooselust omaks. mõni inimene ei soovigi lapsi ja teda sundida ka ei saa.
Vanaema23. veebruar 2021, 14:06
Kahjuks tuleb tunnistada, et sel juhul mees ei armasta sind, ei TAHA SIND, kui tulevast naist, vaid.........kui armukest(vbl paljude seas?), uut. Kahju on nii öelda, aga sinu jutt anna B sellest aimu. Muidu oleks ta su pojaga ka sõbralikum🤗. Ma olen juba vanaema vanuses, elu näinud ja tunnen( kahjuks) ära selliste meeste käitumisjooned. Kavalad, tundetud ja täis ootamatusi. Ole ettevaatlik!
Sõbranna23. veebruar 2021, 13:56
Väga hea, et õigel ajal aru said. Mul on hea soovitus: kui see mees andis märku, et ka edaspidi ISE lapsi e i raha, siis on targem sellest mehest loobuda! Enne, kui jõuad rohkem armuda, räägi milles asi. Tee selgeks, et laps on sulle tähtsam siiski ja kuna t e ma on alles suht võõras, siis pole ka nii valus lahku minna, kui hiljem😪. Ma olen kahjuks ka ise peaaegu samas olukorras olnud ja seepärast julge 'nii soovitada. Karta on, et mehel pole siiski NII TUGEVAID TUNDEID, KUI SUL JA SEEPÄRAST EI SAA T A KA SU POJA VASTU TUNDEID NÄIDATA🤗. MA ei taha sinu asemel end tunda, kahju😪.
Miks peaks mees armastama võõra mehe last ja üldse sellist naist!? 23. veebruar 2021, 14:42