Donna NordicaFoto: Rene Lutterus
Ilu ja mood
1. märts 2021, 15:00

Kuidas vabaneda soolarantidest seemisnahal?

Naistelehe toimetus on kokku koondanud kõige põnevamad ja värskemad ilu- ja moeuudised, lisaks saad teada, kuidas eemaldada seemisnahast jalanõudelt soolarante.

UUS

Tähista sünnipäevakuud kodumaist disaini kandes

Donna Nordica Foto: Rene Lutterus

Donna Nordica on naiselikkust ülistav rõivabränd. Seda kinnitab ka nende värske kleitide kollektsioon, mille inspiratsiooniks seekord igatsus soojade maade ja armsate reisisihtkohtade järele. Just selliste linnade, saarte ja randade järgi on iga kleit ka omale nime saanud. Kleidikesi ilmestavad romantilised lilled, volangid, elegantsed kraed, mansetid ja mustrid. Piilu valikut veebilehelt Donnanordica.com. Hinnad alates 129 eurost.

NIPP

Soolarandid seemisnahast saabastel võivad hulluks ajada! Teeme õige hooldamise nipid selgeks!

  • Seemisnaha puhastamist alusta suurema mustuse eemaldamisest. Selleks sobib hästi kareda küljega nõudepesusvamm.
  • Raskemad plekid hõõru maha spetsiaalse seemisnaha puhastamise kiviga, mis töötab nagu kustutuskumm. Otsi kivi näiteks veebipoest Omaking.ee.
Saabaste puhastamine Foto: Helin Loik
  • Soolarantidest aitab hästi lahti saada paari tilga sidrunimahla ja poole liitri puhta vee lahus.
Saabaste puhastamine Foto: Helin Loik
  • Kanna puhtale svammile või otse jalanõule nahahooldusvaht või -geel. Hõõru sisse.
  • Käi jalats seemisnaha puhastamiseks mõeldud harjaga üle. Sama töö teeb ära ka vana hambahari, kui see pole väga räsitud. Lõpuks pihusta saapad üle hooldusvahendiga, mis tekitab materjalile pindmise kaitse.

OHHOO

Lopsakam musisuu ilusüstita!

Biotopix Foto: Tootja

Vananemise üks esimesi märke on kitsamaks muutuv huulejoon ja kortsud suu piirkonnas. Seni on olnud huultele suunatud noorendavate toodete valik üsna kasin. Õnneks püüab Biotopix Specifici huulepalsam seda tühimikku täita.
Tegusal tootel on mitmekülgne toime: see niisutab, noorendab, pinguldab ja annab huultele täidlust. Lisaks sisaldab see spetsiaalset peptiidi, mis soodustab kollageeni tootmist, lubades pikemal kasutamisel huulte piirkonda noorendada ja vähendada sealseid kortsukesi. Vaata põnevat toodet veebipoest Rosena.ee, kus tuubi hind on 19.90.