Blogid
18. veebruar 2021, 17:50

Dilaila kolumn | Kui vana on liiga vana?

Noortele naistele meeldivad endiselt vanemad mehed. Ent kust jookseb piir, millest alates on ilmselge, et isa pidanuks tütrele lapsepõlves rohkem tähelepanu pöörama?

Minu kogemustest vanemate meestega meenub vaid see, kui mulle 9. klassis meie poiste kehkaõps meeldima hakkas. Enamik koolitüdrukuid piirdub oma eemalt piidlemisega ja päevikusse sissekannete tegemisega. Mina aga küsisin teise õpsi käest ta mobiilinumbrit ning hakkasin talle helistama ja teda välja kutsuma. Mingil hetkel pidi ta mulle otse ütlema, et ma ta rahule jätaksin. Potentsiaalse vanglakaristuse jättis ta mainimata.

Enivei, sõbrants on kohanud tüüpi, kes talle väga meeldib. Ta on temast ühtlasi ka hea 15 aastat vanem. Kas tal on hallid juuksed? Loomulikult. Lapsed? Oo jaa, ning vanim pole sõbrantsist kuigi palju noorem. Kõhuke? Tal on täielik dad bod, ning sõbrantsil on selle suhtes isegi mingi fetiš tekkinud. Ta räägib, kuidas talle meeldib ta kõhtu padjana kasutada, ja ütleb, et kui mees kaalu kaotaks, meeldiks too talle vähem. Taolised ihad on juba selline kurioosum, et nüüd tahan kindlasti sõbrantsi vanematega kohtuda. Lisaks on tüübil näiteks puusaprotees. 

Mis võib sellise vanusevahe juures aga osutuda viimaseks tilgaks karikas? See, et mees laotab endale teleka ees diivanil istudes teki jalgadele ja mingil hetkel hakkab lihtsalt norskama. Ühel õhtul oli neil käsil eriti kuum sekstimissessioon, kui mees äkki vastamise lõpetas. Järgmisel hommikul palus ta vabandust, et oli jäänud telekat vaadates magama. Nüüd on mees hakanud habet kasvatama ning olen sõbrantsi paar korda tänaval endast noorematele kuttidele järele vaatamas tabanud.

Ahjaa, võistleme sõbrantsidega, kellel on kõige trendikam mask. Iga kord, kui kokku saame, on igaühel jälle uus mask ees. Minu jaoks rokib Lilli Jahilo!