Auto puhastamine. Pilt on loole illustreeriv.Foto: Mati Hiis
Lugejakiri
18. veebruar 2021, 11:00

Lugejakiri | Naabrimees nühib pidevalt oma autot, aga sellel on ka teisi häiriv pool! (8)

„Saab sadu alles alata, kui see naabrimees poolmantlis juba sõiduki kõrval ja seda viimse piisani puhtaks üritab puhastada ja kuivatada. Saan aru, et aasta tagasi oli suur huvi ja hool, sest siis ta uue auto alles ostis, aga nüüd seda ikka veel teha?! Arusaamatu!" on Õhtulehele kirjutanud Tarmo pahur.

"Ta käib päevas vähemalt viis-kuus korda oma auto kõrval seda imetlemas. Tegu on Toyota Corolla hübriidiga, mis ei ole ju kah just nii eriline, et seda pidevalt imetlema või kontrollima peaks,“ selgitab Tarmo.

„Ühe naabriga viskame vahel nalja, et varsti nühib värvi kah autolt maha. No muidugi tore, et oma autost hoolib, aga sellel on ka teine pool. Enda auto eest hoolitseb ja küürib, aga seda ei märka, et auto hari käib kõlks ja kõlks vastu teisi autosid. Ise kummardab ja kükitab enda auto ümber, aga toetub teiste naabrite autodele. Ja kui oma sõiduki juures suitsetab, siis tuha ja koni võib vabalt visata teiste autode suunas – jah?! Paras naljanumber ikka,“ leiab Tarmo.

Tarmo pakub, et äkki see naabrimees tõesti kogus pikalt oma unistuste masina jaoks. „Või on naisega suhted jamad. Siis on ju hea võimalus kodust pääseda ja auto juures asjatada. Aga tööl ta nagu kah ei käi. Võibolla tegeleb arvutitega ning passibki terve päeva kodus ja valvab autot,“ pakub Tarmo.