Blogid
11. veebruar 2021, 18:02

Dilaila kolumn | Kallimate põnevad eksid

Kas olete kunagi sõbrantsi eksiga deitida üritanud? Pean tunnistama, et mina olen, ehkki sain alles pärast sellest teada, kui tüüp oma hullust endisest tüdruksõbrast rääkima hakkas.

Mina vastasin, et tean kedagi väga sarnast, kes samasuguste hullustega hakkama saab. Vahetasime lugusid ja bondisime nii, et vähe pole. Mõne nädala pärast saime teada, et rääkisime ühest ja samast inimesest. Kuid selleks ajaks oli ka sõbrants teada saanud, kuidas ma oma õhtuid ja nädalavahetusi olen veetnud, ning tahtis mul küüntega silmad välja kraapida.

Enivei, mu teine sõbrants on endale kellegi leidnud. Töökaaslase, kel parajasti lahutus käsil, ning kelle peatset eksnaist ta samuti töö juurest tunneb. Sõbrantsil on aga oma mehe eksiga mingi täiesti oma teema tekkinud. Ta telefonis on rohkem selle naise bikiinipilte kui pilte mehest, et neid enda omadega võrrelda. Samuti ei tea naine, et sõbrantsil ta abikaasaga susiseb. Sõbrants istub sageli temaga kohvipausil ja uurib, miks nad ikka lahku lähevad ning mis tüübi suurimad vead on. Ikka täielik taustauuring ta järgmiseks projektiks, eks!

Ahjaa, too tüüp tööl, kes on minusse hullult armunud, uurib nüüd huvitavaid fakte roomajate kohta, kuna usub endiselt mu sõpsi valet, et aretan vabal ajal eksootilisi madusid.