Armastus ei tunne piire?!Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
11. veebruar 2021, 11:12

Lugejakiri | Tütar on mures: emal on välismaalasest silmarõõm

„Ema on mul 57aastane ja plaanib kevadel nüüd Londonisse lennata, et kallimaga kohtuda,“ kirjutab Merli.

Naise sõnul leidis ema selle mehe Faebooki kaudu. „Ma ei olegi aru saanud, et kumb neist enne teisele kirja saatis. Kas ema või see mees. Ema on väga leilis sellest suhtest. Minus tekitab õudu juba see, et mees on emast noorem. Mitte küll niivõrd palju, aga ka kümme aastat on piisav. Ta võiks ju leida kellegi noorema, aga tahab minu ema,“ selgitab Merli oma muret.

„Ema raha ei ole talle saatnud, aga reisiks kingitusi ostab ja tellib küll ette. Mees lubas talle pileti Inglismaale ise osta. Saame näha, kas peab ka paika. Elukohaks pidid valima kaheks nädalaks hotelli, mis tekitab minus imestust. Miks nad mehe juurde koju ei lähe? Kas tal on teine pere? Elukaaslane või mis toimub?! Aga ema võtab ka seda vabalt, sest nad tahtvat mööda Londonit erinevais paigus peatuda ja ümbrust uurida,“ arutleb Merli, kelle meelest asi on ikkagi kahtlane.

Merli mõtles, et läheks ise ka emaga kaasa, aga koroonaviiruse tõttu ei tea ta täpselt, kuidas ta mees Soomest töölt kodumaale pääseb ja tagasi. „Kes vaataks siis lapsi? Ja kaheks nädalaks ei jaguks mul raha. Oleks selle mehe juures ööbimine, siis pileti suudaks osta küll. Läheks või mõneks päevaks, et selgust saada olukorrast. Praegu saadavad nad iga päev sõnumeid ja päris sageli teevad videokõnesid. Olen mõne sõna vahetanud selle mehega. Mingi aktsent on juures. Ei usu, et ta päris inglane on. Tema mineviku kohta ema väga ei tea. Olevat enne abielus olnud ja laps, aga väga ei suhtlevat. Jälle kahtlane, sest isegi samas riigis ei elavat naisega. Samas on näiteks neil emaga juba tõusnud teemaks, et äkki peaks abielluma. Kuhu kiiret on? No peamine, et ema tervena tagasi jõuab,“ loodab Merli, et muretseb ehk ikka ise liialt.