Blogid
4. veebruar 2021, 16:28

Dilaila kolumn | Kui palju Fantat on liiga palju?

Kui me kellessegi armunud oleme, siis näeme esialgu loomulikult vaid kauneid silmi, stiilseid tööriideid või ülipuhast autot.

Sõbrants rääkis juba pea kuus kuud, kuidas ta on lõpuks ometi leidnud selle õige. Ta oli kutiga tutvunud kontoris ning nad käisid pidevalt koos kohvitamas, ent ei saanud väljaspool tööd pikka aega kokku.

Pärast nädalavahetust kuti juures teatas ta mulle aga, et ei lähe kunagi tagasi. Nimelt on tüübil uskumatult veider elustiil. Igal hommikul ärkab ta kell 6 ja teeb tolmuimejaga terve korteri puhtaks. Seejärel paneb ta end riidesse ... aga kapis pole mitte mingeid muid riideid kui 10 ühesugust valget T-särki ja 10 identset teksapaari. Isegi jalanõud on samad. Sõbrants pani tähele küll, et ta kannab tööl alati sarnaseid riideid, aga arvas, et tegu on Steve Jobsi stiilis look’iga. 

Lisaks on kutil iga päev sama hommikusöök: Rimi pakitud šokolaadisai ja pudel Fantat. Okei, sellega võiks veel elada – aga ta joob kuus pudelit Fantat päevas!?! Olen kindel, et ta sisikond on juba oranž. Ahjaa, ja kui sellest ei piisa, siis põhimõtteliselt ei söö ta mitte midagi, mis pole kartulikrõpsud, šokolaad või limonaad. 

Vanemad, nüüd siis teate, mis teie lastest tulevikus saab, kui te neile need lõbud lapsepõlves ära keelate!