Lugejakiri

Lugejakiri | Sain poest täid – kes vastutab?! (6)

LISA KOMMENTAAR

kk3. veebruar 2021, 00:58
Selline kurb asi juhtus ka minuga. Ostsin neli orhideed ja mõninga aja pärast hakkasid orhideede lehed kollaseks tõmbuma/kuivama, õied aga maha kukkuma. ...ja korraga olingi kõigist orhideedest lahti, ka neist, mis mul olid kodus eelnevalt olemas. Olin nõutu, midagi sellist varem ei olnud juhtunud.Tütar tuli nädalavahetusel koju ja tema avastaski lehtedel need vastikud villtäid. Täiutäis orhideed ostsin Põltsamaa Maximast. Kurtsin oma õnnetut ostu ka Põltsamaa Lemmiklillepoe juhatajale ning tema vastas selle peale, et kunagi ei tea, mis kaup sisse tuleb. Küsin minagi - kas keegi ka vastutab?
Minu nimi2. veebruar 2021, 22:02
Proovige mürk Actarat, kuid sellega peab ettevaatlikult toimetama. Kummikindad, mask ja koduloomad eemale. Taimed pintseldada (mitte pritsida) lahusega ka katta suure kilekotiga ja hoida päev, paar. Siis pesta puhtaks. Kindlasti tuleb mürgitamise ja pesemise protseduuri korrata paar korda. Mina sain nii oma kuukinga villtäidest lahti. Link https://www.balticagro.ee/taimekaitse/kahjurite-torje/actara-25-wg
ss2. veebruar 2021, 19:54
Selline olukord täitsa võimalik.Eriti kardan Maxima lilli.Jukukene ei ole vaja mõnitada kui te lilledest midagi ei tea pole vaja siin olla.
o2. veebruar 2021, 17:05
Taimel olid taimetäid, pealkiri nagu oleks naisterahvas ise saanud täid.
aa2. veebruar 2021, 14:47
Sellega peab arvestama, et poest täisid võib saada. Roosidega saab enamuses ka kedriklesti ja mõne taimega kilptäisid. Gladioolisibulatega saad kaasa sada haigust.
Juku2. veebruar 2021, 12:53
Siis sul ei vedanud. Kui ostja endale täid saab, siis on võimalus ennast kratsida ja nii koroonakarantiinis olles aega sisustada.