Foto: Pexels
Ilu ja mood
29. jaanuar 2021, 08:00

Leia endale sobiv! Need on kõige populaarsemad küünetrendid

Küünetehniku juurde minnes võib tunduda, et sinu küünekuju puhul on rohkem piiranguid kui võimalusi. Võib-olla stressad sa, sest su küüned on tumeda värvi jaoks liiga lühikesed, või soovid, et su elustiil võimaldaks sul kanda hoopis Cardi B stiilis küüsi. Elle toob sinuni üheksa kõige populaarsemat küünetrendi, mille seast leiab igaüks endale sobiva.

Mandel

See kuju sobib kõige paremini keskmisele küünepikkusele. See jätab ka sõrmedest pikema ja peenema mulje.

Maroko mandel

See küünekuju pole otsast nii terav kui mandel. Enamik naisi, kes eelistavad keskmise pikkusega loomulikke küüsi, otsustavad just selle stiili kasuks. Värvitoonide ja -stiilide osas on siin võimalusi palju, nii et võib katsetada erinevaid kombinatsioone või jääda ühe tooni juurde.

Ruut

See kuju on teravate ja sirgete äärtega ning sobib lühikestele küüntele. Sellise kuju puhul tasuks ettevaatlik olla tumedamate värvidega, sest need jätavad küüntest veelgi lühema mulje.

Pehme ruut

Stiililt sama, mis ruut, kuid ääred on ovaalsemad. Sobib samuti lühikestele küüntele ja võib proovida ka tumedaid toone.

Ovaalne

Klassikaline kuju, mille puhul on vaja meeles pidada, et su küüned oleksid tugevad, sest sellise kuju puhul kipuvad need otstest murduma. Ovaalse kujuga küüned sobivad eelkõige kitsamale ja keskmise pikkusega küüneplaadile.

Ümmargune

Sobib lühikestele küüntele ja katsetada saab eri värvistiilidega.

Coffin

Pikemad ja kandilisema otsaga küüned, mis näevad parimad välja pikkade küüntega. Musta värvi küüned mõjuvad selle stiili puhul raskelt, kuid kui on soov siiski tumedamat värvi kasutada, võiks seda tasakaalustada mõne heledama tooniga.

Baleriin

Sarnaneb coffin'i stiiliga, kuid nurgad on ovaalsemad. Kuna eelmine stiil näeb kõige parem välja pikkade küüntega, siis nii on ka baleriinistiiliga. Värvi suhtes on selle kuju puhul vähem piiranguid, kuid proovida võiks heledat balletisusside tooni, mis on sellele küünekujule ka nime andnud.

Stileto

Pikad ja terava tipuga küüned. See stiil sobib ainult pikkadele küüntele. Kui kavatsed esimest korda selles stiilis küüsi proovida, on tähtis, et tipud ei oleks väga teravad, kuna on oht endale haiget teha. Lisaks võivad need millegi taha kinni jääda ja murduda. Kindlasti peaks küünetehnik rääkima, kuidas selliste küüntega ümber käia.