Foto: Pexels
Suhted
23. mai 2021, 12:12

Miks kõik eksid sinu ellu korraga tagasi ilmuvad? (3)

Kas oled tähele pannud, et kui mõni ekskallim taas su ellu ilmub, on peagi tagasi ka teised? Poosh toob välja kolm põhjust, miks see juhtuda võib.

1. Sa oled enesekindel ja inimesed märkavad seda

Sinu igapäevane energia peegeldub su kehakeeles, hääles ja sõpradega suhtlemises, seda nii sotsiaalmeedias kui ka tööl. Inimesed, sealhulgas eksid, märkavad seda, muutuvad uudishimulikuks ja võtavad sinuga ühendust, et näha, kas su positiivne energia mõjutab ka neid. Nii nagu su tuju käib üles ja alla, teeb seda ka sinu armuelu minevik.

2. Nostalgilised momendid tekitavad inimestes soovi ühendust võtta ja vahel on vanale armuleegile lihtsam elu sisse puhuda kui uuele

Pühad, sünnipäevad või muud üritused on eksidele hüppelauaks, eriti siis, kui suhtele ei pandud kindlat punkti. See kipub tavaliselt juhtuma, kui sul on juba keegi uus silmapiiril või sina olid see, kes otsustas suhte lõpetada. Inimesed kipuvad tahtma seda, mida nad ei saa, nii et sinu ellu võib igal hetkel naasta keegi, kes tahaks teist võimalust.

3. Astroloogid ütlevad, et Merkuuri retrograad toob esile lõpetamata asjad ja suhted

See on küll teine teema teistele ekspertidele, aga psühholoogiliselt otsib meie närvisüsteem pidevalt võimalusi, et terveneda asjadest, mis on meile varem haiget teinud. Seetõttu on tõenäoline, et sa valid partnereid, kellel on sinuga sarnased psühholoogilised iseloomujooned. Nii võib ka sinu endiste kallimate seas olla inimesi, kes jagavad sinuga sarnaseid alateadlikke mustreid ja võtavadki sellepärast sinuga samal ajal ühendust.

Mis iganes põhjusel sinu eks hakkab sinuga taas suhtlema, pea meeles, et sul on võimalus valida. Öeldakse, et vana arm ei roosteta, ja kui sa nii arvad, siis kasuta võimalust ja naudi seda. Kui sa aga ei soovi endise kallimaga suhteid soojendada, siis on täiesti aktsepteeritav eksi sõnumeid ignoreerida või öelda, et oled otsustanud edasi liikuda.