Külmakraadid tõid trendika triki, kuidas õues kuuma vett loopides meeleolukaid hetki luua.Foto: Reuters/Scanpix
Lugejakiri
27. jaanuar 2021, 11:21

Lugejakiri | Naaber lubas politsei kutsuda, kui vee loopimist rõdul ei jäta (3)

Noormees jäi majas memmedele vahele, kui ta kuuma vett rõdult alla loopis. Peaaegu oleks pidanud ta oma tegevust selgitama juba ka politseile...

„Tahtsin ka veebis jagatavat trikki proovida, kus kuuma vett külmakraadidega loopides ilusa auru ja jäätükikesed saab. Mõeldud ja tehtud,“ alustab oma kirja Kristjan.

„Vaatasime elukaaslasega kodus filmi ja õue ei viitsinud minna. Ma siis panin veekannu käima ja tõmbasime jope peale, et rõdul see trikk ära teha. Heitsin kopsikuga välja muudkui vett ja nautisin vaatepilti. Auru tuli ikka päris võimsalt. Vähemalt 3-4 korda kordasin seda. Korraga kisas keegi ülevalt meile, et mida me põletame. Lubas meile tuletõrje ja politsei kutsuda. Me taganesime tuppa ja lõbu sai läbi,“ kirjutab mees.

Kristjani sõnul oli vaatepilt ilus ja elukaaslasega kahetsevad, et sellest pilti ei teinud. „Ma tunnistan, et tossu ja auru oli tõesti palju, mistõttu mõni tädi võis arvata, et tuli lahti, aga ei olnud ju. No ja eks oleks see vahejuhtum unustatud, aga mõned päevad hiljem sain kõne majajuhatajalt. Küsimus ja nõudmine sama – mida ma põletan rõdul, et keelatud ju kõik see tegevus. Ma selgitasin juhatajale ära, aga ega ta rõõmus hääle järgi ei tundunud. Soovitas küll, et edaspidi eksperimenteeriks pigem õues. Väga tõsiselt ma seda ei võtnud, aga üritan memmedest kah aru ikka saada,“ selglitab Kristjan.

Korra on Kristjan koos elukaaslasega veel proovinud sama trikki, aga seekord siiski õues. „Ei õnnestunud enam nii vahvalt. Kas polnud kraadid nii krõbedad või mis, aga ei tulnud nii ehe enam. Äkki jäid muretsevad memmed hingele liialt,“ naljatleb ta.