MEENUTUS RAADIOTÖÖST: «Olen oma olemuselt väga rõõmsameelne. Halvad uudised leiab igaüks üles nii või teisiti. Ja iga päev ei pea kuulama, kui palju uusi koroonahaigeid on,» leiab Allan. (Meik: Evelin Sulg. Täname restorani POMO)Foto: Robin Roots
Inimesed
13. jaanuar 2021, 06:00

Allan Roosileht langetab kaalu: mul on tunne, et varsti loobun oma vererõhutablettidest

«Minu ellu on paljud asjad tulnud üsna ootamatult,» tunnistab Eesti esimesi diskoreid ja kauaaegne saatejuht Allan Roosileht. Viie nädalaga seitse kilo kaotanud mees on garderoobis pintsakud juba kahte leeri sortinud.

Pannud lõppenud aasta teises pooles viisteist aastat kestnud raadiojaama Star FM hommikuprogrammi juhi ameti maha, saabus aeg pühendumiseks iseendale. Kõlab küll klišeena, kuid Allani (61) iseloomustamiseks sobib isegi praegusel tüütul koroonaajal, mil enamik meist ülekilode ja pideva unisusega võitleb, et mees lausa pakatab energiast. Puhanud, särasilmne, naeratus suul ja tema vitaalne olemus lööb katusegi kõikuma. Tundub, et isegi helekollane pintsak koos sama tooni kikilipsuga toob pilvetagusesse uimasevõitu pealinna sahmaka päikesevalgust.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99