Foto: Unsplash
Ilu ja mood
5. jaanuar 2021, 13:00

Motivatsiooni püsimiseks loo kindlad rutiinid, kuid ära unusta ka uusi asju proovida

Häid valikuid ja endale ning keskkonnale kasulikke uusi harjumusi võiks ja peaks oma ellu lõimima igal aastaajal. Siiski on uue aasta algus miski, mis annab lisatõuke ja motivatsiooni, et paremaid otsuseid langetada. Polhem jagab nippe ja ideid, et uusaastalubadused ning püstitatud eesmärgid saaksid saavutatud ja jääksid pikalt püsima.

Proovi uusi asju

Ühed levinumad uusaastalubadused on seotud tervise ja välimusega. Kuigi tervislikum toitumine või tihemini spordi tegemine on alati head ideed, siis mis oleks, kui prooviks sel korral midagi uut? Näiteks, millal vaatasid viimati üle oma näo- ja nahahooldusrutiinid ning proovisid mõnda uut toodet? 

Terve ja ilusa inimese üks tunnusmärkidest on niisutatud ja särav nahk. Arvestades praegust ilma ning pidevat maskikandmist, tuleks naha niisutusele ja hoolitsusele eriti tähelepanu pöörata. Pikalt maski kandes tekib selle alla niiskus, mis kahjustab naha loomulikku kaitsekihti.

Sea omale kindlad rutiinid

Olgu tegu uute toodete proovimise või mõne muu harjumuse juurutamisega, edu võti peitub rutiinides ja järjepidevuses. Luba endale, et jalutad iga päev tunnike Eesti imelises looduses, et mõtted selgeks mõelda ning kehale head teha. Kuniks spordisaalid on suletud, on värskes õhus jalutamine parim asendus.

Praegusel külmal perioodil on oluline silmas pidada, et jalatsid oleksid mugavad, soojad ning vettpidavad.

Investeeri kvaliteetsetesse vahenditesse

Uute harjumuste loomine ei ole kunagi kerge, seega soovitame leida vahendeid, mis selle tegevuse põnevaks ja nauditavaks teevad. Näohoolduse puhul on lisaks välistele teguritele nagu kliima ja maskikandmine palju siiski meie enda teha. Paljude jaoks ehk tüütu igapäevane rutiin – meigi eemaldamine ja näopesu – on üks olulisemaid samme koduses näohoolduses. Kuidas seda õhtust rituaali meeldivamaks teha?

Investeeri kvaliteetsesse näopuhastus- ja massaažiseadmesse või näorullikusse. Massaažiseadmed ja näorullikud aitavad parandada näo vereringet, kreemidel ja seerumitel sügavamale nahka imenduda ning vähendavad paistetust. Lisaks sellele on nad ka lõõgastavad – võta seda kui preemiat selle eest, et oma naha eest head hoolt kannad.

Tee julmusevabu valikuid

Viimastel aastatel on aina enam brände muutnud oma toodete koostisosi orgaanilisemaks, puhtamaks ja julmusevabaks. Aasta alguse motivatsioonipuhang on ideaalne aeg üle vaadata tooted, mida tarbid, ning vajadusel vahetada need puhtamate ja julmusevabade toodete vastu. See ei tähenda, et allahindlust peaks tegema kvaliteedi, ilusa pakendi või mõnusa lõhna arvelt.

Ära unusta puhata

Uue aasta tuhinas kipume tihti oma graafiku liialt tihedaks planeerima ning unustame, et edu saavutamiseks peab elus olema tasakaal. Luba omale vähemalt üks päev nädalas, mis on pühendatud puhkamisele ja tegevustele, mida naudid. Ainus reegel tol päeval on, et pead end tundma mugavalt!