Lugejakiri

Lugejakiri | Maapoe argipäev – patsutus pepule ja sobimatud ettepanekud (18)

LISA KOMMENTAAR

Margus28. juuni 2021, 23:58
Kui kolleeg kõrvalt ütleb, et võtan munad maha, siis ehk aitab. Suht arulage tõesti. Või ise ennast kehtestada, vaatad silma ja ütled kolm kaunist sõna.
Juku8. jaanuar 2021, 17:44
Õige naine kutsub pärast patsutust kohe politsei. Politsei tormab siis vilkurite saatel kohale ja teeb kindlaks kas taheti vägistada või hoopiski süütust röövida.
mis8. jaanuar 2021, 16:32
sa teed,eesti mehed on ikka täis matsid,kui käperdama tulevad,anna vastu ....
8. jaanuar 2021, 15:26
ei ole kohanud midagigi sellist,isegi nõukaajal mitte
Anni8. jaanuar 2021, 16:31
Ehk välimus siis pole see...
O8. jaanuar 2021, 15:14
Ega seal muud ei ole, kui konkreetselt pikalt saata. Tigedaks naiseks hakata. Samas ei sa aru, mis meie meestel viga on. Vallalisi ja ülitublisid naisi on murdu aga vaat mehed on nagu sùldid. Telekas alatasa näitab mõnda edukat naist põllumanduses. Peavad karja, künnavad aga meest kõrval pole. Võtke ennast kokku, jopskid.
pastakast välja lutsitud vaimusünnitis8. jaanuar 2021, 14:35
täiesti mõttetu nn artikkel
Naine maalt8. jaanuar 2021, 14:21
Elan ka maal ja käin poes, aga sellist käitumist ja suupruukimist pole müüatega suhtlemisel täheldanud. Ei taha õli tulle valada, aga konfliktil on tavaliselt kaks poolt.
Teine naine maalt8. jaanuar 2021, 16:00
Elan samuti maal ja praktiliselt kohaliku külapoe vastas. Siin küll näeb täpselt samasugust käitumist ja mitte vähe. Noored müüjatarid on üksteise järel siit lahkunud just selliste meeste pärast. Ainult vanemad prouad peavad vapralt vastu. Aga eks nemad huvitavad mehi vähem ka ... Väike kogukond, kus kõik tunnevad kõiki aegade algusest ja ühed ning samad näod tiirlevad poe ümber iga viimne kui päev, on ikka selline küll. Ei mingit austust - me oleme ju nii omad kõik, miks ei või siis veidike "nalja" teha ja vindise peaga kaelas rippuda ... Mis siis, et kaugele on näha, et naisele see ei meeldi
no8. jaanuar 2021, 13:14
alatihti on naistel teistpidi häda, et keegi ei tee neist üldse välja, otsustagu ära siis...
to no8. jaanuar 2021, 13:57
Kurb küll, kui mehed aru ei saa, mis on meeldiv tähelepanupööramine ja mis nilbe käitumine ja ilatsemine.
Mann maalt8. jaanuar 2021, 13:13
Ära virise iga tola pärast, täna õnne, et keegi Sulle üldse tähelepanu pöörab. Mehed on juba kord sellised. Ka need, kellel on rohkem haridust ja intelligentsi. Mida Sa hädaldad, pane mõnele vastu vahtimist ja ongi kõik korras. Ära ole niisugune äpu, et kaebled avalikkuse ees mingile ajalehele. See Sind ei aita. Need mehed ei loegi lehti.
Klient8. jaanuar 2021, 13:11
Paraku oma viga, kui ei suuda ennast kehtestada, sest egas järgmises kohas sellepärast kergem ei ole kuna riik on piisavalt väike, et Teid hiljem ära ei tuntaks.
8. jaanuar 2021, 14:01
Jaa-jaa, ega need käperdajad ja poolpurjus nõmedikud ei ole ju milleski süüdi! Ikka naine süüdi, kui tahab rahulikult tööd teha. Miks peab müüja ennast leti taga kõrvakiile jagades 'kehtestama'? Kui juba naine, siis peab iga mats lisaks saial leivale saama talle ka kätt siia sinna toppida ajaviiteks?
urvik8. jaanuar 2021, 12:53
Minu nooruses (olen 60+ ) oli kõrvakiil meesterahva ebasündsa käitumise korral alati aksepteeritud ja järgmine kord ei julenud ta inetult käituda. Aga kas ärakolimine aitab, mehed on ju igal pool, peate siis kolima üksikule saarele, seal pole ehk kedagi või looma omaette kogukonna kuhu ainult naistel on asja. Vaadake kui tore siis maailm on!!! Ise ma sellisesse maailma kuuluda küll ei sooviks. Meeste kollektiivis oli alati kergem töötada, vähem klatši ja ussitamist. Pole teil vaja kuhugi kolida vaid ennast kehtestada. Edu!
Kas 8. jaanuar 2021, 10:53
sa mituututamisest pole kuulnud? Ole kaasaegne ja kaeba kõik patsutajad, näpistajad ja kommenteerijad kohtusse. Mituu ja polegi enam vaja tööl käia, kui kõigilt neilt meestelt kahjutasu välja nõuda.
to Kas8. jaanuar 2021, 14:03
Kas sinu naine/tütar/ema peaks ka tööl kõik patsutajad, näperdajad, näpistajad vaikides ja naeratades ära taluma?
Eelu8. jaanuar 2021, 10:43
Kahju noorest töökast neiust.. Kui näpistaks vastu ja ütleks et räägid tema naisele ka, milline onu Heino sugune mees tal on?Ei tea kas seegi aitaks?