Foto: Pixabay
Ilu ja mood
31. detsember 2020, 15:52

Kodus olemise kunst: löö end aastavahetuseks lille või paita keha villapehmuses

Ajal, mil kodust on saanud kõikide tegevuste ja toimetamiste keskus, tuleb leida võimalusi, kuidas argirutiinist välja pääseda.

Kodused peod ja õhtusöögid olgu võimaluseks, et ennast ehtida ja sättida ning kokteilikleite kanda. Ülejäänud aeg aga sossuta mõnusalt pehmetes ja kodustes villariietes, mis on keha vastas eriti paitavalt luksuslikud. 

Romantiline buduaar

Kübeke naiselikku hõngu kuulub pühadehooaja garderoobi nagu valatult. Pitsvarrukad, läbipaistvad kangad, mille alla põnevaid kihte ehitada, ning luksuslik satiin on märksõnad, millest juhinduda stiliseerimisel. Ja kindlasti eriline pesu või kütkestav bodi, mis veidi juhuslikult piilub pintsaku või kleidi alt.

Foto: Ricardo Esquivel, Bia Sousa / Pexels

Säravaim kokteilitund

Mälestusi tuleb endale ise tekitada ja luua. Seega, kui suursugused aastalõpupeod lükkuvad teadmata ajaks tulevikku, tuleb säravaim garderoob kasutusele võtta kodustes tingimustes. Sussi sahinal õhtusööki valmistada on täitsa okei, aga litterkleidi, kaunistustega pintsaku või kivikestest sillerdava seeliku võiksid pidulikuks puhuks ikkagi selga panna. Millal siis veel?

Foto: Pixabay

Elegantselt mugav

Pehmus, pehmus ja killuke luksust! Kui kujutame ette oma ideaalset talvehommikut kodus, siis see on pehmelt paitavates riietes tassikese aurava kohviga maailma kõige kohevamate voodipesude vahel. Mitmesugused kvaliteetsed villakangad ja luksuslikud satiinid suudavad selliseid hubaseid hetki pakkuda nii elegantselt, et isegi täitsa viisakas on nendes ka kodust väljuda. Siluetid olgu mugavad ja voolavad, materjalid kvaliteetsed ja naturaalsed, et need kestaks hea mitu hooaega.

Foto: Vidapress

__________

Artikkel on ilmunud Kaubamaja ajakirja Hooaeg värskes talvises numbris.