Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
29. detsember 2020, 19:25

Lugejakiri | Vabaduse nimel: naine loobub rinnahoidjast (16)

„Ma ei jõua ära oodata hetke, mil töölt koju jõuan ja end ahelatest vabastan. Minu jaoks on see hetk, mil rinnahoidja heidan ja vabadust tunnen. Ausalt! See on nagu kehahoolitsus või massaaž, mis vabastab pingetest,“ kirjeldab oma tundeid Eliis.

Seoses aastalõpuga on tal tulevaks aastaks ka endale ka üks lubadus juba mõeldud.

„Ma otsustasin, et uuest aastast loobun ma üldse rinnahoidjast. Lähen ka tööle selle mõnusa ja vaba tundega. Lõpetan enda ahistamise rinnahoidjaga. Tõenäoliselt nõuab riietega suuremat planeerimist, sest end liigselt eksponeerida ma ei soovi. Aga ma ei taha ka teiste pilkudest teha enda probleemi. See on jutegelikult nende probleem, et nad vahtima hakkavad. Eks ma juba enda kollektiivis tean, kes need pikema pilguga passijad olema saavad. Õnneks on aega end vaimult tugevdada ja harjutada,“ ei kavatse Eliis on plaanist loobuda.

„Elukaaslane mõistab mind väga hästi ja toetab. Ema kommenteeris pärast jõule, et mis protesti ma nüüd korraldada tahan, aga mu enda keha ja vaim rõkkavad rõõmust. Kõik on palju positiivsem ja kergem! Miks ma peaksin seda tunnet endale keelama? Lihtsalt seetõttu, et enamus eelistab rinnahoidjaid kanda. Kui enamus eelistaks kanda stringe, siis ega seetõttu kõik seda ju ei teeks. Ema väga ei tahtnud sellest aru küll saada, aga eks ta on minu „veidrustega“ harjunud. Lähedaste sõpradega probleeme ei teki, sest sellest teemast oleme ennegi rääkinud. Eks jääbki ületada ja hakkama saada selle osaga ühiskonnast, kes leiavad, et kõik peavad olema ja käituma ühtemoodi,“leiab Eliis.

Kas Eliisi idee on sinu arvates tervitatav? Või oled pigem konservatiivsem ja arvad vastupidi?