Foto: Jasmine Carter / Pexels
Suhted
22. detsember 2020, 13:05

5 tähemärki, kellel on väga raske armastust avaldada – isegi kui nad seda väga tahavad!

Oled sa olnud olukorras, kus su teine pool on sinust väga huvitatud ja teie suhe on juba tõsine, ent su kaaslane pole endiselt öelnud neid maagilisi „Ma armastan sind” sõnu? Ehk on asi tema tähemärgis? Thoughtcatalog.com on kirja pannud viis tähemärki, kelle jaoks on see tõeliselt keeruline. 

1. Kaljukits

Tal on raske uskuda, et armastus kestab. Isegi kui asjad sujuvad uskumatult hästi. Asi pole selles, et ta seda tunneks, ta lihtsalt usub, et see saab varem või hiljem nagunii läbi. Ja isegi, kui ta tunneb, et oleks aeg öelda „Ma armastan sind!”, hammustab ta enne keelde.

2. Neitsi

Neitsi teab täpselt, millal ta kellessegi armunud on ja millal mitte. Ja kuigi ta ei taha olla liiga imal, ei ütle ta neid maagilisi sõnu enne, kui kõik on täiuslik. Seda ühel lihtsal põhjusel – ta on lihtsalt perfektsionist!

3. Skorpion

Paljud eeldavad, et Skorpionite kirglik ja romantiline olemus teeb nende sõnade lausumise lihtsaks. Ent nende sõnade välja ütlemine tähendab tähemärgi jaoks oma haavatavuse näitamist ja seda on neil raske teha.

4. Veevalaja

Veevalaja pole harjunud tugevate tunnetega. Nad on harjunud elama omas rütmis ja vabadusega. See pole nende jaoks väike samm ja omab suurt kaalu. Seega, peab Veevalaja olema täiesti kindel, et see on seda väärt.

5. Ambur

Ambur kerge armuma, ta ei karda oma huvi välja näidata. Ent öelda kellelegi need kolm maagilist sõna, tähendab Amburi tähemärgi jaoks, et suhe on tõsine. Amburile meeldib hoida asju aga kergemeelse ja mängulisena.