Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
21. detsember 2020, 11:11

Lugejakiri | Vallatu kingitus või totaalne ämber: naine valis mehele jõulukingiks põtradega bokserid (1)

Kas kallimale on sobilik jõulukingituseks valida jõulusümboolikaga aluspesu?

„Eile õega telefonis vesteldes arvasin, et ta on peast natuke soe, kui ta teatas, et tellis mehele jõuludeks põtrade ja päkapikkudega aluspesu kingituseks,“ kirjutab Leelo.

„See pakk läheb kuuse alla ja avatakse terve pere ees. Mul pole pesu kinkimise vastu midagi, aga mida see vaene mees peab tundma, kui kõigi ees paki avab ja sealt punase ninaga Rudolf talle bokserite pealt keelt näitab?! Totter ju!“ arvab naine.

Leelo sõnul on ta korra ka ise sugulaste keskel jõulupeol oma õelt saanud ebamugavust tekitanud kingituse, mistõttu oskab end juba ette samastada tänavusel peol juhtuvaga.

„Mulle kinkis õde kaks aastat tagasi põlle. Esiti mõtlesin, et täitsa vahva kingitus, sest erialalt olen kondiiter ja veedan meelsasti ka kodus aega pliidi eest. Aga siis tegin ma selle põlle lahti ja pidin pikali kukkuma. Selle oli ta kusagilt pilapoest või suisa sekspoest tellinud. Ühel poolel oli peaaegu paljas naine, aga teisel poolel aktsioonis mees. Võin ausalt tunnistada, et seda põlle pole ma kapinurgast rohkem välja võtnud. Me pole ju enam 20aastased noored, vaid kõik on keskealised pereinimesed. Ei lähe ju oma teismeliste ette taolise põllega. Nad ehk isegi ei märkaks ega kommenteeriks, aga endal oleks ikka imelik. On asju, millega nii avalikult lihtsalt ei edvistata. Mõni korralik pajakinnas oleks kah parem kingitus olnud. Nüüd tahab ta ka oma mehele piinlikkust valmistada. Mu õde on päris vabameelne, aga mees pigem tagasihoidlikum. Eks nad täiustavad teineteist. Õele endale selline kink ehk meeldiks, aga tema mehele – ma ei usu! Imelik oleks ka kaebama minna ja meest hoiatada,“ leiab Leelo.

Naine üritas küll õele mõistust pähe panna ja teda sellest mõttest loobuma panna, aga ei õnnestunud.

„Pakkusin, et andku see kink õhtul privaatselt üle. Kuuse alla pangu midagi muud esiti, aga ta on nii elevuses ja ootel, et temaga pole mõtet rääkida. Ta usub, et kõik on hästi. Suisa on veendunud, et mehele kingitus rõõmu valmistab. Õnneks tänavu tuleb peole vähem sugulasi, siis ei pea õe tõttu punastama ja teiste pilkude eest põgenema. Mu õde oskas juba lapsena tõmmata tähelepanu kummaliste asjadega, mida mitte just kõik meie suguvõsas õigeks pidasid. Nüüd jätkab ta seda täiskasvanuna,“ avaldab Leelo lootust, et kingituste avamine kogu pidu ikka ära ei riku.