Gillian Anderson ja Peter MorganFoto: VIDA PRESS
Inimesed
18. detsember 2020, 10:00

Gillian Anderson ja „Krooni“ looja läksid lahku

"Salatoimikute" staar Gillian Anderson on nelja ühise aasta järel lahku läinud Briti menusarja "Kroon" loojast Peter Morganist. Seriaali viimases hooajas kehastas Gillian peaminister Margaret Thatcherit.

Kuulsa paari suhete purunemisest teatas Daily Mail. "Anderson ja Morgan olid Briti meelelahutusmaailma säravamaid paare, ehkki ühe katuse all nad ei elanud," kirjutab kõmuleht.

Anderson kommenteeris oma iselaadset armusuhet aasta algul Sunday Timesi intervjuus. Tema sõnul on visiitabielu üha rohkem populaarsust koguv suundumus. "Meie puhul toimib see nii hästi - kui kokku saame, on see nii eriline tunne."

Üks lahus elamise plusse on Gilliani arvates see, et võib näha oma kallima kodu põrandal vedelevaid pükse ja neist üle astuda. "Ma ei pea tundma, et minu ülesanne on nendega midagi ette võtta."

Näitlejanna lisas, et eraldi kodud tekitavad vabadustunde. "Miski ei ahelda meid, midagi sellist, mis võiks tekitada hirmu: "Appike, ma ei saa ära minna, sest mis majast saab? Kuidas me küll lahku läheme?" Ta kinnitas, et tunneb Peteri järele igatsust. "Ja see on imetore tunne."

Andersonil on seljataga kaks abielu. Esimesest on tal täiskasvanud tütar Piper Maru. 2012. aastal lõppenud kooselust ärimees Mark Griffithsiga on teletähel kaks poega.