Postkast.Foto: Teet Malsroos
Lugejakiri
14. detsember 2020, 10:31

Lugejakiri | Milline mees saadab naise poolalasti välja?! (7)

Maalt linna saabunuid ootas ukse ees hommikumantlis värisev neiu, kes telefonis mehelt õpetusi saades üritas postkasti avada. Kummaline...

„Tulime mehega maalt, kui majja astudes ootas meid värisev ja poolalasti üllatus. Naabrimehe uus neiuke oli õhukeses hommikumantlis postkasti kallal. Ei saanud ta seda lahti ega kinni. Teise käega hoidis telefoni ja kuulas naabrimehe juhatust, kuidas postkastiga toimetama peaks. Piinlik oli,“ kirjutab Maila.

„Vaatasime elukaaslasega teineteisele tähendusrikkalt otsa ja läksime tuppa. Värisev neidis sai vist ikka lõpuks hakkama ja pääses sooja, sest kui koeraga jalutama läksime, siis teda enam ei olnud,“ lisab naine.

Maila sõnul on kurb, et noored naised end meestel nii lihtsalt ära lasevad kasutada.

„Sellel naabrimehel on aasta või paari jooksul vähemalt uus naine või kaks, aga alatu niimoodi neiut külmetama saata. Mul isegi mees kommenteeris, et tõeline mees ei saada neiut hommikumantlis postkasti kallale rabistama. Ise mõtlen, et kas ma oleks kümme aastat tagasi mõne mehe pärast miinuskraadide juures hommikumantlis postkasti juurde nõus olnud lippama... Vastus oleks vist ikka ei, sest kusagilt läheb ka piir. Mees istub üleval soojas voodis ja naine toogu alt reklaamlehti üles. Äkki see ongi lumehelbekeste mingi uus tase või väljakutse, mida mingis portaalis jagada,“ pakub Maila.