Blogid
10. detsember 2020, 16:31

Dilaila kolumn | Sarimõrvar või salapere?

Mõnikord ei saa ma aru, miks meie, naised, oleme otsustanud olla suhetes meestega. Naistega oleks ju kõik palju lihtsam.

Mu sõbrantsid mõistavad mind – eriti paari veiniklaasi järel. Meil on nii palju ühiseid hobisid. Ning kõige tipuks näevad naised ka palju paremad välja, ega haise. 

Millegipärast aga vaevleme endiselt meestega. Ning kõige suurem probleem nendega? Nad ei räägi! Kui midagi toimub, kaovad nad lihtsalt ära, kuni on enda arvates olukorra lahendanud. Kas nad aga ei saa aru, et sel ajal, kui nad kadunud on, suudame meie välja mõelda sada versiooni sellest, kus nad viibisid ja millega tegelesid? Pärast paari tundi mõtlemisaega küsime juba päris tumeda varjundiga küsimusi. Kas ma armastaksin teda endiselt, kui ta osutuks sarimõrvariks? Kas tal on salajane naine ja lapsed?

Kui mu sõbrantsi uus kutt sel nädalal ära kadus, jälitasime muuhulgas teda autosid vahetades mööda linna, panime ta korteriukse juurde salakaamera ja häkkisime ta iCloudi sisse. Mitte midagi. Sõbrants oli veendunud, et tal on mingi suur mure, mille lahendamisel ainult tema armastus aidata saab. Ja millega ta siis tegeles? Ta lukustas end mitmeks päevaks tuppa, et oma uue PS5-ga videomänge nautida! Kamoon!