Blogid
3. detsember 2020, 15:12

Dilaila kolumn | Vaheldust halli argipäeva

Hakkasin hiljuti vaatama YouTube’i sarja „Tüdrukuteõhtu“. Njaa, umbes kolm-neli aastat tagasi olin samasugune. Ainult et mitte nii viisakas ja tagasihoidlik! 

Enivei, jutuks tuli see, et suhtes naised armastavad oma meest, aga kõrval on neil veel kaks-kolm kutti, kellega nad sextivad ja ka seksivad. Aga oma mehest lahku ka ei lähe, sest just tema on see õige. Loomulikult olid need tibid sellisest moraalitust käitumisest täiesti šokis.

Minu sõbrantside seas on see aga üpris tavaline. Kamoon, natuke põnevust on ju kah vaja! Kui ühele mehele ei meeldi romantilised nädalavahetused spaas, siis leidub teine, kellele meeldib – ja kõik on rahul. Ning kui üks kutt tahab sind 180º restosse õhtusöögile kutsuda, kui tead, et teine telliks parimal juhul pitsat, siis ainult loll ütleks ju sellisest pakkumisest ära. Mehed ise leiavad samuti, et vaheldus tuleb suhtele ainult kasuks.

Ahjaa, mu sõbrantsi kallim – loomulikult tast umbes 15 aastat vanem – on pannud talle nunnu hüüdnime. Ah et millise? Kullakallis? Musirull? Ei, hoopis lumehelbeke! Me üritame sõbrantsile muidugi selgitada, et ta peaks solvunud olema, aga ta armastab seda täiega.