Foto: Istockphoto
Reet Linna 6. detsember 2020 12:25
Talvel – ja keerulisel koroonaviiruse ajal eriti – on tähtis vaadata, mida suhu paned. Iga kord, kui teen mõne arstiga toitumise teemal intervjuu, käib jutust läbi, et paljud vajalikud ained saame kalast. Kala teeb tervisele head!

Lapsepõlvest mäletan, kuidas memm kõige tavalisema räime meile suupäraseks tegi. Mõnikord keeras munas ja jahus ning praadis mõlemalt poolt. Niimoodi otse pannilt kuumalt sõimegi. Teinekord keetis piima või koore sees sibulaga läbi – ja küll seegi maitses hea! Mina polegi osanud seda järele teha.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon