Blogid
26. november 2020, 19:03

Dilaila kolumn | Mehed ja internet (2)

Kas olete kunagi kõrvuni armunud kutti hetkeni, kui saate teada, mida ta internetis teeb? Ning ma ei pea siin silmas Putini trolle või 4chani häkkereid.

Minu mees näiteks kaob päevadeks offline’i, et Xboxis sõjamänge mängida. Ma võiksin sel ajal oma kõige seksikamas pesus keset elutuba seista ja ta ei tõstaks isegi pilku ekraanilt! 

Internetiharjumuste paljastamine on nagu oma kallima ees peeretamine. Kui suhe on veel väga noor, võib see kõik ära rikkuda. Mu sõbrants oli ühte töökaaslasesse hullult armunud. Siis aga töötasid nad ühe päeva kõrvuti ning selgus, et tüüp vahetab teistega terve päeva Slackis mõttetuid meeme ja peab neid ise ülinaljakaks. Ning lisaks käib ta tööl vetsus vaatamas ... ei, mitte pornot, vaid autovideoid. Nende ühistualetis kuuleb nimelt mootorihäält läbi seinte ning tal ei tule pähe ka heli vaiksemaks keerata. 

Einoh, sorri, mehed, aga kui teie internetikasutus sarnaneb 10-aastase poisi omaga, siis peate vähemalt viis aastat ootama ja ilmselt ka abielluma, enne kui te need asjad naisele üles tunnistate!

Ahjaa, mu sõbrantsi uus kutt postitab Instas pidevalt pilte oma seksikatest eksidest. Umbes stiilis „mina ja Jelena Pariisis, soovin talle kõike parimat“. Kas see on teie arvates normaalne käitumine?