Televiisor.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
26. november 2020, 11:15

Lugejakiri | Saadetel hooajad juba läbi – mis saab aastavahetusest? (1)

Õhtulehe lugeja on pettunud, et mitmed saated ja seriaalid juba viimaseid saateid näitavad ja hooaega lõpetavad.

„Arvestades praegust olukorda koroonaviirusega, siis ma ei saa küll aru, miks praegu paljud saated ja sarjad hooaega lõpetavad. Inimesed istuvad ju praegu enam kodus ja vaatavad televiisorit. Sel suvel oleks pidanud kõik kanalid tegutsema sel suunal, et pimedaks ajaks oleks rahvale midagi näidata,“ leiab Taimi.

„Ma mõtlen juba hirmuga ette jõuludele ja aastavahetusele. Kas jälle samad vanad filmid ja saated? Või on mõeldud ka sellele, et tänavusel raskel aastal võiks midagi positiivset, uut ja helget televaatajale pakkuda. Ma ise loodan küll, sest meie peres on igal aastal talv see aeg, mil me veedame rohkem aega televiisori ees. Ja kuigi ka vanade saadete seas on toredaid asju, siis nüüd oleks küll aeg kavasse mingit värsket särtsu juurde anda. Aitab laevahukust, hingedest ja koju unustatud poistest. Midagi oma ja head tahaks tänavu,“ avaldab Taimi arvamust.

Naise pani kirjutama just see, et praegu alles november, aga juba kuuleb ta järjest, kuidas sarjad lõpetavad hooaega.

„No mis hooaeg saab juba lõppeda, kui alles nad alustasid – arusaamatu! Kas meil ongi hooaeg televiisoris ainult neli kuud?! Kevadel ju sama jama, et alustavad päris hilja, et juba aprillis kraanid kinni keerata. Äkki sel aastal saaks ikka kuidagi teistmoodi ja vaatajale mõeldes. Tehakse ju ikka televiisorit endiselt televaataja jaoks. Või ei?!“

Millised on sinu ootused tänavusteks pühadeks?