Suudlus. Pilt on illustreeriv.Foto: Arno Saar
Lugejakiri
25. november 2020, 11:36

Lugejakiri | Kuhu kadusid kooselust suudlused?

„Oleme mehega peaaegu kümme aastat koos olnud. Endiselt on hea olla. Eks vahepeal tuleb ikka ette nääklusi ja kehvemaid päevi, aga üks asi on pannud mind viimasel ajal mõtlema. Kuhu on kadunud suudlused? Kerged musid on jäänud, aga kirglikud ja pikad suudlused on kadunud,“ kurdab 39aastane Anne.

Anne päris selle kohta aru ka oma mehelt. „Küsisin talt otse, et miks me enam ei suudle, aga ega ta vastata ei osanud. Ma ise kah tegelikult ei oska. Esimesed aastad oli igati kirglikud, aga nüüd oleme kaugenenud. Ega pärast minu pärimist ei muutunud me suhtes suudluse osas midagi. Ainult see, et ma mõtlen sellele veelgi enam. Igatsen seda veelgi enam ja tunnen end kuidagi kurvana,“ tunnistab Anne avameelselt.

Naise sõnul üritas ta korra seda ka muuta. „Pärast me lühikest vestlust proovisin teda suudelda. See kukkus nii kentsakas ja imelik välja, et endal oli häbi. Mees oli ka kohmetu. Me nagu ei osanudki enam suudelda. Ja nüüd ma mõtlen, et kas me tunded on äkki muutunud. Mis saaks olla veel põhjuseks, miks see nii konarlik oli,“kirjutab naine.

Anne sõnul sidus varem neid mehega laps, kellega koos käidi ja tehti, kuid nüüd tegutseb laps pigem koos sõpradega. „Veel üks lüli, mis ei too meid niivõrd sageli enam kokku. Vahepeal tundub, et käimegi tööl, et maksta maksud ja söök lauale saada, aga sisuliselt elu justkui ei ela. Kui oskaks olla jälle mängulisem ja muretult lõbus. Seda igatsen meie suhtes väga,“ tunnistab Anne.