Suhted

ÕHTULEHT KEENIAS | TINDERI-KATSE: kas valge naine leiab rohkem mehi Aafrikas või Eestis? (6)

LISA KOMMENTAAR

Urmas6. november 2020, 19:09
Ma annaks koheselt rassismi eest kohtusse kõik keenialased, kes nimetavad mind muzunguks. Kurat, mina neid traditsiooniliselt neegriks ei või nimetada, kuid minu muzunguks nimetamine on nende jaoks normaalne. Vabandust, aga minule ikka väga solvav kui afrolane nimetab mind muzunguks. Kas tõesti ÕL ajakirjanikel pole peale Tinderi muid teemasid või on see lihtsalt ajakirjaniku kalduvus? ÕL tellimus on mul ainult sellepärast, et teada saada meie ajakirjanduse ja ajakirjanike taset. Allpool arvestust!
juku6. november 2020, 17:11
praegu 40 aastane mees on lihtsalt sellest põlvkonnast, kus nii helou ... eeeee räägiti ja arvata, et ta reäägib ka 80 neselt sama moodi. Vanus ei määra siin midagi, kuidas on kasvatus nii ka jääb.
Andres6. november 2020, 15:28
Lagi pilt on mingi bemmirondi rool ja hargivahe. Ja selliseid osse kimab meie teedel oioi kui palju. Leiab omale vastava tibi ja paarituvad. On seda jama vaja?
See pilt on ilmselt vanemast ajast6. november 2020, 17:28
Uus mood on audirondi rool
Jaajaa6. november 2020, 11:41
Kui vaid neid eesti mehi ei oleks, onju!? Otsisin ka mõne aasta eest palavikuliselt kaaslast. Profiile mis kõnetasid ja endast asjalikku infot andsid ja meeldivad tundusid, valisin, teised, igasugu pikaküüntega pangatibid (keda otsib rahalugeda armastav inimene?) läksid kohe roska. 2 kuuga sain ühe klappimise. Nimi oli imelik ja asukohta ei olnud, kirjutasin inglise keeles, vastust ei tulnudki. Seksist ka ei rääkinud. Hiljem naerdi välja, et püsisuhet ma ärgu küll sealt otsigu...no kustutasin ära, ei raiska aega üheöösuhetele jne. Üksi ongi kõige parem siiski.
juku6. november 2020, 17:14
Eks ta ole, kuidas küll ennem interneti kaaslane leiti, peaks vanu mooduseid proovima, leiaks ehk veidi mõistlikumad kaaslased.