Foto: Unsplash
Ilu ja mood
10. november 2020, 12:41

3 LIHTSAT NIPPI: kuidas silmadele sära juurde anda

Silmad on tihti esimene, mida teised sinu  juures märkavad. On ju täiesti loomulik, sest rääkides just silmadesse vaadataksegi. Kuidas aga silmadele sära juurde anda?

1. Tehke kompressi! Klassikalised kurgiviilud on jätkuvalt au sees!

Lõigake kurgist paar viilu, laske neil külmkapis jaheneda ja asetage veerand tunniks suletud silmadele. Siis peske silmad jaheda veega puhtaks. Kes soovib endale luksuslikumat hellitust, võib asendada kurgid vatipatjadega, mis on kastetud külma roosivette.

2. Tantsige ja liigutage!

Lemmikmuusika ja puusanõksud on parimad silmasära äratajad. Keegi ei keela neid kasutusele võtta ka siis, kui olete üksinda kodus ja paarilist pole silmapiiril.Tantsupoognate vahele võite teha lihtsa harjutuse – pigistage silmad kõvasti kinni ja siis ajage need tugevalt pärani. Korrake seda liikumist, kuni silmad muutuvad vesiseks. Pärast seda näivad silmad tunduvalt erksamad.

3. Toonige meigiga!

Kui soovite, et teie silmad paistaksid välja tavapärasest suuremad ja säravamad, tõmmake alumiste silmalaugude limaskestadele valge meigipliiatsiga tooniv joon. See annab kohe värskema ilme. Efekti täiendab see, kui lisate valget lauvärvi silmalaugude keskosale, kulmuluu alla ja silma sisenurka.