Heveli VeersaluFoto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp
Inimesed
28. oktoober 2020, 22:17

„Hingesoojuse“ saatejuht Heveli Veersalu: mulle on senini üllatus, et Katrin Lust mind saatejuhina soovitas

"Kartsin, et mu oskused ei küüni selleni, et astuda ekraanile, aga Katrin ei jätnud jonni," tunnistab Kanal 2 uue saate "Hingesoojus" saatejuht Heveli Veersalu Kroonikale antud intervjuus, et lasi saate produtsendil Katrin Lustil end ekraanile rääkida. 

"Et ta mind saatejuhina Kanal 2 programmi tegijatele soovitas, on mulle senini üllatus ja ka ko­­hustus. Ei saanud ju alt vedada – kui minuga nii palju vaeva nähti ja minus naeratav saatejuht avastati, siis jäi üle vaid nõustuda ja ekraanile astuda," meenutab Heveli sündmusterikast suve.

"Mul on meeletult kahju, et "Kodu­tunne" sattus nagu lahutusse – segaduse ja müra tõttu inimesed ei teadnud, kellele kaasa elada või kelle sõber olla. Olin samuti löödud, aga kuna mina olen töötanud alati distantsilt – kõik kuus aastat kodukontoris –, nägid kodused mu töökust ja toetasid mind jätkama "Hingesoojusega"," räägib Heveli mõne lausega "Kodutunde" ja "Hingesoojuse" saagast. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Suvel esitas Kanal 2 "Kodutunde" produtsendi Kristi Loigo vastu kuriteoteate. Loe sellest pikemalt SIIT

Kanal 2 kuulutas välja uue heategevussaate, loe pikemalt SIITSIIT, SIIT , SIIT ja SIIT.

"Kodutunde" endine assistent Heveli andis pärast kuriteoteate uudist Õhtulhele intervjuu, kus tunnistas, et Lust pakkus talle uue saate juures tööd. Siis naine veel ei paljastanud, et saatejuhina. Loe pikemalt SIIT

Hiljem otsustas Loigo ise hoopis Kanal 2 vastu kohtusse minna ja saaga ei näita endiselt vaibumise märke. Sellest kõigest saab lugeda SIIT ja SIIT