Diana LorentsFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
4. november 2020, 09:48

Kokkamine või koristamine? Plätud või kontsad? Mida vastab Diana Lorents

Värske ajakirja Tiiu kaaneloos räägib endine telediktor Diana Lorents televisiooni sattumisest, elust ja olust. Esitasime talle ka mõned humoorikad valikud. Vaata, mida ta vastas!

Kas hommikune lõoke või õhtune öökull?

Hommik, hommik, hommik! Saab näiteks kesklinna koduhoovis jäneseid ja rebaseid näha. Õhtul on „Aktuaalse kaamera“ kõll kui unelaul. No kui Saarel on ilus lips, siis ikka vaatan vahel lõpuni.

Kas maraton või meditatsioon?

Meditatsioonimaraton on kõige parem, kolmandal minutil võib südamerahus magama jääda. Kui aga tõsiselt, siis mõlema nautimiseks tuleks pühendada aega ja harjutada. Aga praegu pole ma otsustanud panustada kummassegi.

Kas kokkamine või koristamine?

Kokkamine. Ja koristamine – eriti selline, kui saab kõikidest sahtlitest asjad välja tõsta ja siis neid heldimusega tagasi panema hakata.

Kas Nuustaku või Pariis?

Nuustaku ja Nedsaja, Piilsi ja Pivarootsi, Kaikamäe, Mehikoorma ja Narva-Jõesuu on kõik viimase poole aastaga läbi käidud. Nüüd tahaks juba Pariisi!

Moët & Chandon või Martini?

Ma ei ole ekspert, olen elu jooksul kokku vaid mõne klaasitäie alkoholi ära joonud.

Kas plätud või kontsad?

Kontsadel käimist harjutasin diktorielu ajal teadustuste vahepeal telemaja koridorides. Punktist A punkti B ukerdamine võttis hirmsa aja, jooksin siis varvastel. Praegu valin kvaliteetsed otstarbekohased jalanõud.

Kas nutitelefon või lauatelefon?

Töövahend, nuti.

Komöödia või draama?

Kõike ja sada üks protsenti!