Foto: vjapratama / Pexels
Suhted
24. oktoober 2020, 10:56

PANE TA ENDASSE ARMUMA! 5 lihtsat psühholoogilist nippi, mis sellele kaasa aitavad

Armastus on väljakutsuv – selle leidmine, hoidmine ja mis kõige raskem, vastu armastuse saamine inimeselt, kellele oled oma südame kinkinud. See on õnn, keemia, ajastus ja teadus võrdsetes osades. Jah, armastuse taga on teadus ja see võib töötada sinu kasuks, kui tead, kuidas keegi endasse armuma panna.

On see päriselt võimalik? Mõningate psühholoogiliste nippitega on see tõesti võimalik. Yourtango on mõned kirja pannud. Nii et ole valmis ja pane oma silmarõõm endasse armuma.

5 viisi, kuidas seda teha:

1. Veendu, et oled selline mees või naine, keda ta otsib

Enamikel inimestel on nimekiri (isegi, kui see pole kirja pandud) omadustest, mida nad oma partnerilt ootavad. Need võivad olla pealiskaudsed, näiteks juuste värv, või siis kindlad ja konkreetsed, nagu näiteks armastus loomade vastu.

Ilmselgelt on sellistes loenditesse punkte, mis võivad muutuda, aga veendu, et vastad nendele kriteeriumitele, tehes veidi nii öelda taustauuringut ja teist tundma õppides.

2. Uuri välja, mis ta elust puudu on ja täida see auk

Inimesed, kes otsivad partnerit, otsivad tavaliselt sarnasusi, kuid mida nad ei pruugi mõista, on see, et neil on vaja ka kedagi, kellel oleks tugevusi, mida neil pole ja seega tasakaalustaks neid.

Kui sinu silmarõõmul on puudu enesekindlusest, näita talle, kui enesekindel sina oled ja teda tõmbab alateadlikult sinu poole. Sest oled näide sellest, milline tema tahaks olla.

3. Ole salapärane

Ära räägi talle esimesel kohtingul mitte midagi enda kohta. Anna talle hästi väheke, et ta tahaks sind veel näha. Kõigile meeldib hea mõistatus ja kui sa ei avalda kohe kõike, hoiab see sinu kaaslase huvitatuna.

4. Ole alati saadaval, kuid teatud punktini

Kui kaua võtab aega, et keegi sinusse armuks? Keskmine ajavahemik on umbes kolm kuud. Mida rohkem on tal aga sinuga positiivset suhtlust, seda rohkem tahab ta sinuga aega veeta. Kuid ei tasu ära unustada, et inimesed ei taha kunagi seda, mis liiga lihtsalt tuleb. Nii et vahel on hea jääda kättesaamatuks.

5. Kanna punast, nii näid atraktiivsem

See trikk on juba küllaltki vana, ent saavutab endiselt tulemusi. Uuringud on näidanud, et mehi köidavad punast värvi kandvad naised rohkem.